Informace od zdravotní sestry

MENU

  

REFLUX

  

TĚHOTENSTVÍ

  

KOLONOSKOPIE

  

MENOPAUZA

  
Téma

DETAILNÍ FOTO VAGÍNY

OBSAH

Postup a použití

Pochvu je nejlépe nejdříve vypláchnout. K tomu slouží Multi-Gyn Douche Combipack pro výplach pochvy, který obsahuje irigátor a ve vodě rozpustné tablety. Výplachem dojde k odstranění nahromaděných mrtvých kvasinek (bílý tvarohovitý poševní výtok).

Pro vnější omytí pochvy (může ji použít i partner pro omytí žaludu) je vhodná Multi-Gyn FemiWash vaginální mycí pěna na intimní hygienu. Omytí pochvy i žaludu provádějte každý den ráno a večer.

Na potlačení růstu přemnožených kvasinek se doporučuje každý den před spaním vymáčknout do vaginy 1 tubu FloraPlus vaginálního krému Multi-Gyn.

K vnějšímu ošetření vaginy a žaludu u muže používejte vaginální krém Multi-Gyn Actigel, a to vždy ráno a večer po omytí vaginální mycí pěnou. Muži by si měli umývat a potírat žalud také vždy před pohlavním stykem.

Zdroj: Co na poševní mykózu

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Robert.

Tady je detailní video návod na to, jak správně lízat vagínu: www.xvideos.com/vide…
Jinak platí při lízání vagíny nechat klitoris až na konec a spíše nejdříve jazykem dráždit jen okolí poštěváčku. Dobré je přejíždět jazykem přes kundičku cikcak z prava do leva a postupně nahoru až skoro na klitoris. Když pak chcete u ženy dosáhnout orgasmu, tak se teprve pak začněte věnovat klitorisu. Který nejdříve dokola lízejte a pak si ho vemte do rtů a sajte ho.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva B..

Tak to je popsáno perfektně! Nezbývá než souhlasit. Já mám ještě ráda, když mi partner drží nohy hodně od sebe a chvilkama se jen dívá a lízne, pohladí, lízne, pocucá, líbá, saje,...a kamarád mi laská prsa a já jim můžu hladit a cucat penisy a lízat kouličky. To je perfektní!!!

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Sexuální obtíže

Během menopauzy se objevuje podrážděnost, výkyvy nálad, úzkost nebo vyčerpanost. Psychické projevy se kombinují s fyzickými a vypadá, že sexuální život je u konce. Snižuje se množství hormonů progesteronu a estrogenu, ale také testosteronu, který je v ženském těle obsažen v mnohem nižším množství než u mužů, ale díky němu cítíme sexuální vzrušení a energii. Psychika hraje u žen při sexu velkou roli, takže pokud nejste emocionálně v pohodě, nedokážete se ani sexuálně naladit. To trápí až třicet procent žen. Pokud tedy pociťujete podobné symptomy, vězte, že nejste sama. Mnoho fyzických problémů souvisí právě s nižší produkcí estrogenu, který napomáhá produkci kolagenu, který se stará o zdravé, prokrvené a lubrikované sliznice. Pokles ženského hormonu může také ovlivnit schopnost orgasmu. Nedostatečně prokrvené sliznice zase způsobují nepohodlné vysoušení a svědění. Vaginální tkáň se může oslabovat, což způsobuje bolestivost při sexu. Přidat se mohou i další nepříjemné komplikace jako inkontinence a různé záněty močových cest. Nižší produkcí estrogenu se totiž oslabuje imunita vaginy.

Jakékoli nepříjemnosti a symptomy je nutno konzultovat s lékařem, nebojte se mu říci vše, on je jediný, kdo vám může opravdu pomoci. Mnohdy tím nejjednodušším řešením bývá sex. Pokud totiž budete z jakéhokoli důvodu sex omezovat, nebo dokonce vytěsňovat ze svého života, může se situace spíš zhoršit. Pravidelné prokrvování vaginy při sexu jen zlepšuje její stav. Na vysychání vaginy, jež trápí většinu žen v tomto období, je možné použít také gel s estrogenem. Používá se většinou dvakrát týdně pomocí aplikátoru a nechá se působit přes noc. V tomto období tedy může být sex úžasný, protože vás nic neomezuje a můžete si jej užít do sytosti.

Zdroj: Menopauzální index

Diskuze

V diskuzi CHLOROFORM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tecka.

Je možné zaslat mi detailní návod na domácí výrobu chloroformu,prej se dá zakoupit ale bez nějakého osobního čísla nelze.Děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Chloroform

Jak vyrobit vagínu – video

Na tomto videu je možné vidět výrobu domácí vagíny.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Poradna

V naší poradně s názvem CO MI POMUZE NA VREDY NA OBLICEJI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel DAVID ZAPLETAL.

Delaji se mi na obliceji strasne velke bolaky.Vypada yo jako vredu.Chvilku mi na to pomahaly antibiotika a uz to mam znovu dekuji za pomoc

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Pošli detailní fotku a napiš po čem se ti to nejvíc objevuje. ?Po líbání, po koupání, po silném pocení, atd...

Zdroj: diskuze Co mi pomuze na vredy na obliceji

Firemní údaje:

  • Roxabel s.r.o.
  • Korunní 588/4
  • 120 00 Praha 2 – Vinohrady
  • Česká republika
  • Tel.: 277 270 947
  • E-mail: info@inparfumerie.cz
  • Web: www.inparfumerie.cz
  • IČO: 02839148
  • IČ DPH: CZ02839148
  • Bankovní spojení: Neuhrazujte prosím na tento účet žádné platby do té doby, dokud vám nebudou zaslány detailní informace k úhradě vaší objednávky.
  • Číslo účtu: 3624147389/0800
  • Banka: Česká spořitelna
  • Číslo účtu: IBAN / SWIFT (BIC): CZ8808000000003624147389 / GIBACZPX
  • Banka: Česká spořitelna

Zdroj: Inparfumerie.cz

Poradna

V naší poradně s názvem HRBOLATÉ PRUHY NA NEHTECH U RUKOU RADA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hedvika.

Ráda bych se dozvěděla, co znamenají hrbolaté nechty na rukou a jak se toho mám zbavit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Ahoj Hedviko, tady je k tomu detailní info, co přesně znamenají hrbolaté nehty: www.ceskenemoci.cz/c…

Zdroj: diskuze Hrbolaté pruhy na nehtech u rukou rada

Výroba domácí vagíny

Nemáte dostatek peněz a chtěli byste mít svou osobní umělou vagínu? Pak vám můžeme pomoct, návod je trošku složitější a je zapotřebí mít zručné ruce. Výsledkem však bude kvalitní pánský masturbátor, který vám zpříjemní intimní chvilky.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Diskuze

V diskuzi MIKOZA VAGINY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Dobrý den,prosím o pomoc a radu,přítelkyně má už 5měsíců bolesti vagíny výtoky,pálení,bolest břicha je to od té doby co jsme se poznaly,párkrát jsme se spolu pomilovaly a od té doby to má,myslí si že to může být mnou ale mě se nikdy nic takového nestalo a jí taky ne.Byla u svého doktora udělal jí vyšetření a odběry krev má v pořádku a na nic nepřišel a dál jí prášky které nepomáhají a řekl jí že to chce čas ale už to trvá moc dlouho.Už jsme s toho oba dva na prášky a nevíme si rady.Hrozně moc děkuji za každou radu???MARTIN.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mikoza vaginy

Příznaky roupů

Příznaky nemusí být zřejmé vůbec nebo jen lehce, když je infekce mírná. Naopak masivní nákaza (objevuje se přibližně dva týdny po požití vajíček) se projevuje především úporným nepříjemným svěděním v oblasti řitního otvoru. Svědění je vyvoláno ukládáním vajíček. Samice je nejraději ukládají v teplém a klidném prostředí, proto k tomu dochází nejčastěji v noci, během spánku. Úporné svědění v noci tak vede k nespavosti, neklidu, neurotickým poruchám. Děti jsou pak přes den nevyspalé a nervózní. U dívek a žen se mohou vajíčka dostat i do vagíny nebo močového měchýře, což se projevuje svěděním vagíny, vulvy, někdy i přítomností vaginálního výtoku a příznaky zánětu močového měchýře (obtížné bolestivé močení provázené řezáním a pálením – dysurie, zvýšená teplota, únava). Následkem škrabání vznikají na kůži škrábance, oděrky, ekzémy. Kůže se může až zanítit a hnisat. Z celkových příznaků bývají přítomné zvýšené teploty, nevolnost, nechutenství se ztrátou hmotnosti, nadýmání, bolesti břicha. Někdy mohou bolesti napodobovat zánět slepého střeva.

Zdroj: Jak se zbavit roupů

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav.

Znáte tady někdo osvědčený způsob na to, jak provést orální sex ženě? Jakou máte rádi přípravu a techniku lízání vagíny? ;-)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Robert.

Tady je detailní video návod na to, jak správně lízat vagínu: www.xvideos.com/vide…
Jinak platí při lízání vagíny nechat klitoris až na konec a spíše nejdříve jazykem dráždit jen okolí poštěváčku. Dobré je přejíždět jazykem přes kundičku cikcak z prava do leva a postupně nahoru až skoro na klitoris. Když pak chcete u ženy dosáhnout orgasmu, tak se teprve pak začněte věnovat klitorisu. Který nejdříve dokola lízejte a pak si ho vemte do rtů a sajte ho.

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Cyclotest 2 plus

Cyclotest 2 plus je určen ženám, které se rády oddávají sexu, ale nechtějí otěhotnět. S pomocí minipočítače mohou přesně určit své dny nejvyššího rizika otěhotnění a zvolit na tuto dobu jiné sexuální praktiky, při kterých nedochází k výronu spermatu do vagíny.

Výhody cyclotestu 2 plus:

  • ušetří čas při zjišťování plodných a neplodných dní
  • dlouhodobé používání bez nežádoucích účinků, které jinak přináší užívání hormonální antikoncepce
  • cyclotest 2 plus je pro všechny ženy, které nechtějí anebo nemůžou užívat hormonální antikoncepci
  • spolehlivost srovnatelná s hormonální antikoncepcí
  • výhodná cena vzhledem k dlouhodobému používání, které je 5 až 10 let

Cyclotest 2 plus se prodává za 169,00 Euro a objednat ho je možné zde: cyclotest 2plus.

Zdroj: Ovulační minipočítač

Poradna

V naší poradně s názvem PROBLÉM V PŘECHODU SE SUCHOU VAGÍNOU. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jjana Novotná.

Prosím kdo mi poradí volně dostupnou léčbu suché vagíny? Mám velké pálení a bolest. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Na suchou vagínu doporučuji používat lubrikační gel se silikonovým základem. Jde volně koupit v lékárně tady www.zbozi.cz/?q=lubr…

Zdroj: diskuze Problém v přechodu se suchou vagínou.

Komplikace

Ve srovnání s farmakologickými metodami indukce porodu je Hamiltonův hmat šetrnější a v případě, že je zdravotně indikovaný důvod k vyvolání porodu, například těhotenství delší než 42 týdnů, nebo situace, kdy se již miminku nedaří v děloze dobře, je lepší zkusit dříve tuto metodu, než se přistoupí k podávání léků či k umělému protržení vaku blan. Stále však jde o zásah do přirozených porodních procesů a jeho použití před termínem porodu je přinejmenším sporné.

Krvácení

Hamiltonův hmat se rozhodně nesmí provádět při placentárních abnormalitách, a pokud se dá předpokládat, že žena nebude rodit vaginálně. Hrozí zde totiž riziko krvácení.

Bolest

Nevýhodou Hamiltonova hmatu je, že část maminek popisuje během výkonu pálení, tlak či mírnou bolest.

Streptokok

Kontraindikovaný je Hamiltonův hmat při závažných stavech souvisejících s abnormalitami placenty a obecně vždy tehdy, pokud žena nebude rodit vaginálně. Pochybnosti o jeho použití vznikají i v případech, že stěr, který se provádí obvykle kolem 36. týdne těhotenství, prokázal přítomnost streptokoka skupiny B v pochvě ženy.

Hamiltonův hmat může být rizikem pro těhotnou ženu a ještě nenarozené dítě, protože jakmile lékař hmat (uvnitř vaginy, prstem) provádí, může do vaginy zavést infekci. Dalším rizikem je i protržení vaků blan, přičemž hrozí vzestup infekce do děložní dutiny.

Zdroj: Hamiltonův hmat

Diskuze

V diskuzi TEPOVÁ FREKVENCE V MENOPAUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel SimKA.

Díky za článek, je opravdu detailní a člověk se tady dozví hodně informací. Hledala jsem tyto informace ve spojení s tepovou frekvenci v období menopauzy, kdy to pěkně kolísá. Dobré info a vysvětlení. Už se těším, až to přejde.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Tepová frekvence v menopauze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


UzdravímSe!

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP