Informace od zdravotní sestry

MENU

  

REFLUX

  

TĚHOTENSTVÍ

  

KOLONOSKOPIE

  

MENOPAUZA

  
Téma

CYCLO 3 FORT CENA

OBSAH

Cyclo 3 Fort a alkohol

Při užívání Cyclo 3 Fort se co se týče jídla a pití, a to ani alkoholu, nemusíte omezovat.

Zdroj: Cyclo 3 fort

Poradna

V naší poradně s názvem MODŘINY BEZ PŘÍČINY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra.

Dobrý den,
již rok užívám Cyclo 3Fort 2krát denně a Anopyrin 100 jedenkrát denně. V posledních dvou měsících se mně začaly objevovat po těle modřiny(hlavně na stehnech), bez zjevné příčiny. Prosím, mohlo by to být užíváním těchto dvou léků dohromady? Děkuji za odpověď. S pozdravem
Věra

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Cyclo 3 Forte i Anopyrin 100 obsahují kyselinu acetylsalicylovou, což je léčivá látka užívaná ke zpomalení srážlivosti krve. Přílišné zpomalení srážlivosti krve, například předávkováním, způsobí výrony krve do podkoží po sebemenším tlaku. Výron krve je pak vidět na kůži jako modřina. Určitě kontaktujte svého lékaře, který dohlíží na srážlivost vaší krve a ukažte mu to.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Modřiny bez příčiny

Cyclo 3 Fort a menstruace

Užívání Cyclo 3 Fort na menstruaci nemá žádný vliv. Cyclo 3 Fort je obecně velmi dobrý lék na cévní stěnu. Pomáhá na hemoroidy, křečové žily, otoky nohou a podobně. Na krvácení, jak menstruační, tak klimakterické, i když jsou původu vazomotorického (čili cévního), je mechanismus působení jiný než u výše zmíněných chorob. K účinnosti léčby v této souvislosti nejsou dostupná potřebná data.

Zdroj: Cyclo 3 fort

Jde Cyclo 3 Fort koupit bez receptu

Cyclo 3 Fort je lék na předpis. Zákon č. 378/2007 Sb., o léčivech a o změnách některých souvisejících zákonů, nedovoluje prodej léků na předpis po internetu. Uvedené léčivé přípravky jsou dostupné pouze v kamenné lékárně na základě lékařského předpisu. Samozřejmě, při bedlivém hledání naleznete možnost koupě přes internet. Jednodušší ale bude si nechat recept poslat elektronicky a dojít si lék vyzvednout do lékárny, jestliže ho opravdu potřebujete.

Zdroj: Cyclo 3 fort

Diskuze

V diskuzi JAKÁ JE CENA VYTRŽEINÍ ZUBU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miroslav JURÁŇ.

Jaká je cena odstranění /vytržení/ 1.zubu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdeňka Šimonová.

VZP platí lékaři za vytržení zubu 350 Kč, anestezie je pohybuje mezi 100-12 0Kč.

Zdroj: diskuze Jaká je cena vytržeiní zubu

SPC

Zde naleznete SPC léku Cyclo 3 Fort.

Zdroj: Cyclo 3 fort

Poradna

V naší poradně s názvem GLYCEROL CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Připravila jsem pro vás přehled cen, kde je vidět aktuální nejlevnější cena glicerinu nebo také glycerolu na českém trhu. Přehled cen je zde: www.zbozi.cz/?q=glyc…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Glycerol cena

Cena Cyclo 3 Fort 150 mg

CYCLO 3 FORT 150 MG/150 MG/100 MG CPS DUR 30:

  • Maximální cena výrobce: 129,70 Kč
  • Orientační prodejní cena: 195,46 Kč
  • Orientační doplatek: 149,90 Kč
  • Započitatelný doplatek: 149,90 Kč

Přípravek je hrazen v indikaci symptomatická léčba chronické žilní nemoci s objektivními známkami choroby (viditelné varixy, edémy, kožní změny, eventuálně průkaz refluxu pomocí sonografie jako nepřímého dokladu žilní hypertenze). V případě, že po 2–3 měsících léčby není dosaženo klinicky významného zlepšení, léčba není dále hrazena.

U léčivých přípravků hrazených ze zdravotního pojištění je uvedena výše maximální ceny výrobce, respektive nahlášená cena původce u přípravků, které nepodléhají regulaci maximální cenou výrobce, dále výše úhrady ze zdravotního pojištění a odhadovaná ceny pro konečného spotřebitele (cena v lékárně).

Zdroj: Cyclo 3 fort

Poradna

V naší poradně s názvem VIŠŇOVSKÉHO BALZAM CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alexandra Valjentová.

Dakujem za odpoved!
U nás na v Stúrovskej oblasti lekárnach to ani nepoznajú,za to by som chcela vediet ci by sa to nedalo objednat cez internet. Dakujem,cakám za odpoved!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Ano, višněvského balzám se dá objednat na internetu, tady je vidět jeho nejlevnější cena a seznam lékáren, kde ho mají: www.zbozi.cz/?q=vi%C…

Zdroj: diskuze Višňovského balzam cena

CYCLO 3 FORT

Cyclo 3 Fort se řadí mezi léky podávané na nemoci žil a drobných cév. Účinnou látkou preparátu je extrakt z rostliny Ruscus aculeatus, hesperidin a vitamín C.

Lék se využívá v léčbě nemocí žil a drobných cév, zejména při příznacích chronické žilní nedostatečnosti a křečových žil. Může se předepsat i jako podpůrný lék u hluboké žilní trombózy. Vzhledem k pozitivním účinkům na žíly lze Cyclo 3 Fort podávat i k úlevě při hemoroidech. V gynekologii se tento přípravek používá k tlumení děložního krvácení při užívání hormonální antikoncepce nebo při nitroděložním tělísku.

Dávkování záleží na doporučení lékaře, na nemoci žil dolních končetin se užívají obvykle 2 tobolky denně, jinak mohou být dávky o něco vyšší.

Nežádoucí účinky jsou výjimečné, při užívání nalačno se někdy vyskytují trávicí obtíže, v tom případě se doporučuje lék přijímat s potravou.

Cyclo 3 Fort je moderní preparát na léčbu žilních onemocnění, má minimum vedlejších účinků a jeho efekt na žíly je (alespoň našimi cévními lékaři) hodnocen jako lepší ve srovnání s podobnými léky (například Glyvenolem nebo Detralexem). Ovšem odbornými studiemi je preferován spíše Detralex.

CYCLO 3 FORT 150MG/150MG/100MG CPS DUR 30 I stojí cca 170 Kč.

CYCLO 3 FORT 150MG/150MG/100MG CPS DUR 30 II – cena se pohybuje okolo 165 Kč.

Zdroj: Náhrada za Detralex

Diskuze

V diskuzi HYPNOX CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena Švehlová.

Dobrý den.Zajímala by mě cena. Nikde jsem nenašla cenu tohoto leku. A neni jediný v této kategorii. Za odpovčd dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka.

Dobrý den, je HYPNOX FORTE sirup, vhodný i pro male děti od jednoho roku ?

Zdroj: diskuze Hypnox cena

Srovnání cen

  • DETRALEX 500MG TBL FLM 120: cena 707,17 Kč; doplatek 524,95 Kč - stav v roce 2017.
  • CYCLO 3 FORT 150MG/150MG/100MG CPS DUR 30 II: cena cca 165 Kč - stav v roce 2017.
  • GLYVENOL 400MG 60 TOBOLEK (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • CILKANOL 30X300MG TOBOLKY (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • GINKOR FORT 14MG/300MG/300MG CPS DUR 30 l: cena cca 184 Kč - stav v roce 2017.
  • ASCORUTIN 50 POTAHOVANÝCH TABLET (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • VENORUTON FORTE 60X500MG TABLETY (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • VENORUTON 300 50X300MG TOBOLKY (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • MOBIVENAL MICRO 120 TBL. (volně prodejný lék): aktuální cena.
  • ZENTIVA DIOZEN 60X500MG TBL. (volně prodejný lék): aktuální cena.

Zdroj: Náhrada za Detralex

Diskuze

V diskuzi DETRALEX CENA LÉKÁRNA DR MAX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Koťátko.

Dnes jsem si vyzvedl detralex 180 a zaplatil jsem 759,- Kč v lekárně na Lukách Praha 13. Je to neuvěřitelné.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Michal Ernat.

Za rok asi zase podražil, dnes lékárna Max Na poříčí cena přes devět stovek za 120. S kartou max pak necelých 900.

Zdroj: diskuze Detralex cena lékárna dr max

Zkušenosti

Cyclo 3 Fort je moderní preparát na léčbu žilních onemocnění, má minimum vedlejších účinků a jeho efekt na žíly je dle lékařů i pacientů hodnocen jako lepší ve srovnání s podobnými léky (například s Glyvenolem nebo Detralexem). Odbornými studiemi je preferován spíše Detralex.

Lék se využívá v léčbě nemocí žil a drobných cév, zejména při příznacích chronické žilní nedostatečnosti a křečových žil. Lze nicméně předepsat i jako podpůrný lék u hluboké žilní trombózy. Vzhledem k pozitivním účinkům na žíly je možné Cyclo 3 Fort podávat i k úlevě při hemoroidech. V gynekologii se Cyclo 3 Fort používá k tlumení děložního krvácení při užívání hormonální antikoncepce nebo při nitroděložním tělísku.

Dávkování záleží na doporučení lékaře, na nemoci žil dolních končetin se obvykle užívají 2 tobolky denně, jinak mohou být dávky o něco vyšší.

Nežádoucí účinky jsou výjimečné, při užívání nalačno se někdy vyskytují trávicí obtíže, v tom případě se doporučuje přijímat lék s potravou.

Cyclo 3 Fort (jestliže nezpůsobuje závažný průjem) se podává též v rámci dlouhodobé udržovací léčby (2 tobolky denně) bez nutnosti konání přestávek. Často se neškodná venofarmaka (v tuzemsku zejména receptem vázaný Detralex) berou chronicky bez časové limitace.

Zdroj: Cyclo 3 fort

Poradna

V naší poradně s názvem VIŠŇOVSKÉHO BALZAM CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alexandra Valjentová.

Chcela by som sa informovat ze odkial by som mohla objednat visnovsky balzam,a za akú cenu?Dakujem za odpoved!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Čau Alex, višněvského balzám je volně k dostání v každé lékárně a to i na Slovensku. Cena je kolem padesáti korun, na Slovensku to bude přibližně 2 až 3 €. Když ho zrovna nemají, tak jde objednat a lekárník ho do několika dní namíchá. Tady je o višňáku podrobný článek, mrkni tam pro více informací: www.ceskaordinace.cz…

Zdroj: diskuze Višňovského balzam cena

GINKOR FORT

Ginkor Fort se řadí mezi přípravky podávané na nemoci žil a drobných cév. Účinnou složkou preparátu jsou sloučeniny troxerutin, extrakt z ginkgo biloby (jinan dvoulaločný) a heptaminol.

Troxerutin je látka rostlinného původu, která je získávána z rostliny známé jako jerlín japonský. Troxerutin má poměrně komplexní efekt na krevní cévy, stabilizuje jejich stěny, zvyšuje jejich elasticitu a snižuje jejich propustnost. Heptaminol rozšiřuje cévy a zlepšuje prokrvení tkání, sloučeniny přítomné ve výtažku z jinanu dvoulaločného kromě pozitivního vlivu na cévy působí i proti oxidačnímu stresu.

Ginkor Fort se využívá v léčbě nemocí žil a drobných cév, především při příznacích chronické žilní nedostatečnosti a křečových žil. Může se předepsat i jako podpůrný lék u zánětů žil a u hluboké žilní trombózy. Vzhledem k pozitivním účinkům na žíly lze lék podávat i k úlevě při hemoroidech.

Ginkor Fort se vyrábí v podobě tobolek a běžná dávka pro dospělého člověka jsou 2 tobolky denně.

Nežádoucí účinky jsou výjimečné, při užívání tablet nalačno se někdy vyskytují trávicí obtíže, v tom případě se doporučuje přijímat lék s potravou. Po podání přípravku nelze vyloučit ani vznik alergické reakce, to však platí pro každý lék a doplněk stravy.

GINKOR FORT 14MG/300MG/300MG CPS DUR 30 l stojí cca 184 Kč.

Zdroj: Náhrada za Detralex

Poradna

V naší poradně s názvem BABSKÉ RADY NA EKZEM MOKVAVÉ STROUPKY KTERÉ SVĚDÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiřina Rattayová.

Dehtové mýdlo nebo dehtový šampon není k sehnání . Nevíte , jak a kde je koupit ? EU prý vše s dehtem zakázala .

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča .

Tady je cena dehtového mýdla: www.zbozi.cz/vyrobek…
A tady je cena šamponů s dehtem: www.zbozi.cz/hledani…
Vše je možné koupit v ČR bez předpisu.

Zdroj: diskuze Babské rady na ekzem mokvavé stroupky které svědí

Hypermangan cena

Cena za 200 g manganistanu draselného je přibližně 45 Kč. Tady je přehled aktuálních nejlevnějších nabídek na prodej hypermanganu.

Zdroj: Hypermangan cena

Diskuze

V diskuzi CENA? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irča Trnková.

To očkování je rozloženo do třech dávek v období půl roku. a tím pádem jsou rozložený i peníze do tří splátek. vysolit 10 tisíc za to že se vyhnu rakovině není vysoká cena.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Cena?

Milgamma tablety cena

Cena: 143 Kč, tato částka již zahrnuje DPH.

Zdroj: Lék Milgamma N

Cena

Zde můžete vidět orientační ceny a doplatky v lékárně u krému Beloderm: Beloderm cena.

Zdroj: Na co pomáhá Beloderm


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


UzdravímSe!

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP