Téma: 

gurmar dia mizin recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

GURMAR

Složení

Gurmar DIAMizin obsahuje 200 mg výtažku z Gymnema sylvestre (25 % kyseliny gymnemové).

Detail odstavce: Složení
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

GURMAR

Cena

Produkt Gurmar DIAMizin je běžně dostupný jak v kamenných, tak v internetových lékárnách a řetězcích, jako je například Dr Max. Zde můžete vidět cenu produktu.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

GURMAR

Co je to Gurmar DIAMizin

Gymnema sylvestre neboli gurmar je až osmimetrová liána rostoucí v Indii, jejíž listy se užívají v ajurvédské medicíně již přes 2000 let k léčbě diabetu a nadváhy. Název gurmar pochází z indické terminologie: gur-mar = zabiják cukru. V tradiční indické medicíně se listy této rostliny používají k udržení normální hladiny cukru v krvi, přičemž nemění glykémii u zdravých jedinců. Užívání extraktu z této rostliny může vést k redukci chuti na sladké a kalorické jídlo.

Gurmar DIAMizin je doplněk stravy obsahující výtažek účinných látek z rostliny Gymnema sylvestre. Účinné látky přispívají k optimální hladině glukózy v krvi a snižují chuť na sladkosti, čímž napomáhají redukci nadváhy.

Detail odstavce: Co je to Gurmar DIAMizin
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: gurmar

Dobry den. Prosim o tuto informaci. Gurmar uzivat pred , po anebo s jidlem ? Dekuji. Palatova

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 1.11.2017 uživatelem Jana Palatova
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

DIAMIZIN GURMAR ZABIJÁK CUKRU

Recenze podle zkušeností uživatelů

Gurmar DIA Mizin dle zkušeností (zkušenosti) uživatelů perfektně zabírá na udržení normální hladiny cukru. Zvláště ve vyšším věku dochází ke snížení metabolismu a zvyšuje se chuť na sladké. A právě zde produkt Gurmar DIAMizin pomáhá tím, že drží hladinu cukru v krvi v normě. Pro ty, kdo mají slabou vůli a milují čokoládu a sladkosti, je tento pomocník doslova zázrakem. Potlačí chuť na sladké a tím napomáhá redukci váhy.

Detail odstavce: Recenze podle zkušeností uživatelů
Zdroj: Diamizin Gurmar zabiják cukru
Zveřejněno: 30.10.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: cukrovka

Již delší dobu mám cukrovku II .typu. V poslední době se hodnoty při měření ráno na lačno pohybují přes 10 mmol . Přesto že beru léky Glimepiryd Sandoz 3 mg ráno, večer a EUCREAS 850 mg. nedaří se hodnoty snížit . zkoušel jsem i
potravinové doplňky Dialevel, Gurmám Mizín bez efektu.

Zdroj: diskuze Cukrovka
Odesláno: 30.7.2017 uživatelem Bohumil
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Gurmar na cukrovku

Gurmar je doplněk stravy určený k optimalizaci metabolismu cukrů. Zvyšuje tvorbu a vylučování inzulínu ze slinivky. Brání glykaci hemoglobinu a proteinů v plazmě. Snižuje urémii. Užívání gurmaru nebrání užívání všech antidiabetických léků a nevykazuje žádné vedlejší účinky. Po 2 až 4 týdnech mohou být nemocným podstatně sníženy dávky inzulínu i ostatních léčiv. Až 25 % uživatelů gurmaru se obejde bez dalších léků. Gurmar je určen pro léčbu diabetu I. i II. typu a při subklinickém stadiu diabetu. Také je vhodný pro osoby s dispozicí k diabetu a pro vrcholové sportovce v silových sportech.

Detail odstavce: Gurmar na cukrovku
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 2.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Alavis pro koně i lidi

Chtěla bych se zeptat jestli Alavis pomůže i na bederní,nebo krční páteř.Jinak jsem DIA 2 a vážím už 125 kg.Děkuji.

Zdroj: diskuze Alavis pro lidi.
Odesláno: 12.11.2017 uživatelem Jana
Počet odpovědí: 4 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Gurmar v lékárně

Produkt Brainway Gurmar

Brainway Gurmar je doplněk stravy určený k optimalizaci metabolismu cukrů. Zvyšuje tvorbu a vylučování inzulínu ze slinivky. Brání glykaci hemoglobinu a proteinů v plazmě. Snižuje urémii.

Popis: Doplněk stravy, přírodní antidiabetikum, zvyšuje tvorbu a vylučování inzulínu ze slinivky, snižuje hladinu cukru v krvi, brání glykaci hemoglobinu a bílkovin v plazmě.

Dávkování: 1–3 kapsle denně s jídlem

Složení: výtažek z rostliny Gymnema sylvestre 200 mg v 1 kapsli

Tento produkt je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.

Cena produktu Brainway Gurmar cps.50.

Detail odstavce: Gurmar v lékárně
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 2.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: lék gurmar

Dobrý den,
chci se zeptat jestli tenhle lék můžou užívat osoby,které berou warfarin.
Děkuji

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 18.10.2016 uživatelem Lucie
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Účinky

Přirozená směs obsažených látek ovlivňuje široký záběr procesů souvisejících s metabolismem cukrů v těle. Účinnou látkou doplňku stravy Gurmar DIAMizin 50 kapslí je kyselina gymnemová, která blokuje vstřebávání některých skupin sacharidů do těla, stimuluje tvorbu a sekrece inzulínu, snižuje inzulínovou rezistenci a znecitlivuje chuťové buňky v ústech, které vnímají sladkou chuť jako příjemnou. Extrakt tedy reguluje množství glukózy v krvi i touhu po sladkostech, jako primární příčinu cukrovky. Potravinový doplněk stravy Gurmar DIAMizin je v podstatě „zabiják cukru“.

Detail odstavce: Účinky
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Re: cukrovka

Účinek by se měl projevit hned po podání. Zkuste si ještě několik dní pravidelně měřit svou glykemii, a kdyby se to nelepšilo, tak znovu informujte lékařku v dia poradně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Cukrovka
Odesláno: 30.7.2017 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Doporučené dávkování

1 kapsle 1–3x denně po jídle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Detail odstavce: Doporučené dávkování
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Dotaz Gurmar

Maminka má trochu zvýšenou hladinu cukru, a tak se chci zeptat, zda je vhodné užívání gurmaru, když nemá ještě diabetes. Děkuji Jarka

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 10.3.2018 uživatelem Jarka
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Co je to gurmar

Gurmar je malá rostlina pocházející z Indie. Často se setkáváme i s názvem Gymnema sylvestre. Extrakty z listů gurmaru se k léčbě diabetu užívají v tradiční ájurvédské medicíně již více než 2000 let. Schopnosti gurmaru snižovat hladinu cukru se snažily prokázat i studie a výzkumy. V tradiční medicíně je gurmar nazýván „zabijákem cukru“. Gurmar je tak doporučován jako doplněk stravy při zvýšené hladině cukru. Cukrovka neboli diabetes je choroba, při níž dochází k poruše vstřebávání glukózy z krve. Při cukrovce je hladina krevního cukru zvýšená. Při dlouhodobě zvýšené hladině cukru v krvi dochází postupně k poškozování malých cév ve tkáních a orgánech, které jsou pak poškozeny trvale. Předpokládaný mechanismus účinku gurmaru spočívá ve zvýšené sekreci inzulínu ze slinivky. Látky obsažené v této rostlině také snižují citlivost chuťových receptorů, čímž se zároveň snižuje chuť na sladké.

Detail odstavce: Co je to gurmar
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 2.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: lék gurmar

Gurmar jsem užíval po dobu tří měsíců a z doporučené dávky 1-3 denně jsem užíval 2 tablety denně.Po kontrole u doktorky jsem měl nejvyžší cukr za poslední rok.Nevzdal jsem to a objednal si balení na další tři měsíce.Tentokrát jsem dávkování zvedl na nevyžší 3 tablety denně.Po kontrole u doktorky jsem měl hladinu cukru stejnou jako před užíváním tohoto likvidátoru cukru.Děkuji už nechci,jen z lidí tahají peníze.

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 14.8.2018 uživatelem Jarda
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Vedlejší účinky

Užívání gurmaru se dobře snáší s užíváním všech antidiabetických léků a nevykazuje žádné vedlejší účinky. Gumar se nedoporučuje osobám do 20 let, ani těhotným či kojícím ženám.

Detail odstavce: Vedlejší účinky
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 2.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: danah11@seznam.cz

dobry den mam diabetes 2.stupne lecim se leky janumet glymepirid a mettfogama muzu uzivat gurmar dekuji za odpoved

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 18.4.2017 uživatelem horakova
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Upozornění

Výrobek není určen osobám do 20 let ani těhotným a kojícím ženám. Není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Detail odstavce: Upozornění
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Detail odstavce: Může se Forfemina v těhotenství
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

GURMAR

Jsou lepší kapsle nebo čaj

Pokud nechcete užívat kapsle, lze sehnat také Gurmar čaj. I zde výrobci zdůrazňují vliv na urychlení metabolismu a snížení nadměrné chuti k jídlu. Záleží tedy na vás, jakou formu si vyberete. V případě čaje se doporučují 2 až 3 šálky čerstvého čaje, který by se měl vypít nejlépe mezi jídly (ne nalačno).

Příprava čaje je snadná: 1 lžičku čajové směsi zalijte 2,5 dl vroucí vody a nechte louhovat cca 10 minut. Účinky se prý projeví asi po 3 až 4 týdnech. Čaj by se měl užívat minimálně 6 měsíců.

Detail odstavce: Jsou lepší kapsle nebo čaj
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018

DIAMIZIN GURMAR ZABIJÁK CUKRU

Cena

Na internetových prohlížečích naleznete rozpětí cenové relace produktu DIAMizin Gurmar 50 kapslí. Ceny se pohybují v rozmezí od 167 Kč až po 220 Kč. Podrobnější informace naleznete například zde.

Pro někoho jde o vysokou cenu, ale z recenzí uživatelů vyplývá, že se investice do tohoto produktu opravdu vyplatí. Při dávkování 3x denně 1 tableta vychází při maximální ceně 220 Kč jedna tableta na 4,40 Kč, denní dávka tedy na 13,20 Kč, což neodpovídá ani jedné kvalitní čokoládě, na kterou nebudete mít díky mechanismu účinku chuť. A navíc užíváním produktu DIAMizin Gurmar podpoříte fungování metabolismu. Pokud se vám podaří produkt koupit za cenu 167 Kč, tak jedna tableta bude stát 3,37 Kč a denní dávka vyjde na 10 Kč, za což čokoládu či jinou sladkost v dobré kvalitě skutečně nekoupíte.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Diamizin Gurmar zabiják cukru
Zveřejněno: 30.10.2018

GURMAR

Zkušenosti z diskuze

Gurmar DIAMizin pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi při užívání 1 kapsle vždy po jídle. Rozsah a nástup účinku jsou individuální, nicméně již po několika dnech je možno pomocí glukometru pozorovat pozitivní účinek. Doporučuje se užívat dlouhodobě, užívání tohoto přípravku je zcela bezpečné.

Chcete-li užívat Gurmar DIAMizin, i když nepotřebujete udržovat normální hladinu cukru v krvi, můžete, v žádném případě vám neuškodí. Pokud máte hladinu glukózy zcela v normě a chcete užívat produkt jen k potlačení chuti na sladkosti, pak je účinnější, když si těsně před jídlem vysypete obsah kapsle na jazyk a zapijete jej. Nepolykejte tedy celou kapsli, požadovaný efekt by se dostavil až po určité době užívání, zatímco při užití volné látky již po několika málo dnech.

Produkt Gurmar DIAMizin lze užívat současně s antidiabetickými léčivy včetně inzulínu, přičemž jeho užívání je vhodné konzultovat s ošetřujícím lékařem. Snížení dávkování léků včetně inzulínu je nutné konzultovat s odborným lékařem.

Produkt Gurmar DIAMizin pomůže snížit váhu, pokud není primárně určený ke snížení hmotnosti, nýbrž k regulaci hladiny cukru v krvi. Faktem je, že k hubnutí napomáhá.

Gurmar DIAMizin může užívat i člověk s diabetem 1. stupně, i když není ideálním uživatelem, protože přínos nemusí být příliš velký.

Nežádoucí účinky Gurmar DIAMizinu nebyly zaznamenány.

Produkt Gurmar DIAMizin se doporučuje užívat dlouhodobě pro dosažení těch nejlepších výsledků.

Produkt Gurmar DIAMizin se může užívat i preventivně, důležitou součástí preventivního režimu je zdravá strava a dostatek pohybu. Ideální pro užití tohoto doplňku stravy je stav, kdy hladina glukózy v krvi začíná překračovat hranici normy.

Produkt Gurmar DIAMizin je vhodný i pro ženy v menopauze. Dokáže zajistit vyváženou hladinu cukru, která v tomto období značně kolísá.

Produkt Gurmar DIAMizin je kvalitní doplněk stravy, který skutečně snižuje chuť na sladké.

Účinek se projeví až za delší dobu.

Detail odstavce: Zkušenosti z diskuze
Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

DIAMIZIN GURMAR ZABIJÁK CUKRU

Princip účinku

Přirozená směs obsažených účinných látek ovlivňuje široký záběr procesů souvisejících s cestou cukrů tělem. Účinnými látkami doplňku stravy Gurmar DIAMizin 50 kapslí jsou kyseliny gymnemové, které blokují vstřebání některých skupin sacharidů do těla, stimulují tvorbu a sekreci inzulinu, snižují inzulinovou rezistenci a znecitlivují v ústech chuťové buňky, které vnímají sladkou chuť jako příjemnou. Extrakt tedy reguluje množství glukózy v krvi i chuť na sladké jako primární příčinu cukrovky.

Výrobek není určen osobám do 20 let ani těhotným a kojícím ženám. Není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte jej mimo dosah dětí.

Doporučené dávkování je 1 kapsle 1–3x denně po jídle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Detail odstavce: Princip účinku
Zdroj: Diamizin Gurmar zabiják cukru
Zveřejněno: 30.10.2018

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

RECEPTY PRO DIABETIKY II. TYPU

Recepty na dia zákusky

Zákusek bez cukru

Ingredience na náplň: 1 lžíce solamylu, 1 hrst rozinek, 500 g tvarohu, 3 vejce, dle potřeby: mléko, stévie, čokoláda dia

Ingredience na těsto:1 vejce, 250 g Hery, 1 lžíce kakaa, 1 prášek do pečiva, 400 g polohrubé mouky

Postup: Do mouky dáme prášek do pečiva, vejce a tuk. Uděláme těsto, které rozdělíme na dvě poloviny. Do jedné poloviny přidáme kakao. Na náplň utřeme tvaroh se žloutky, přidáme stévii, solamyl, rozinky. Mléko podle potřeby a tuhý sníh z bílků. Na plech nastrouháme hnědé těsto. Potřeme náplní a navrch nastrouháme bílé těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě. Ještě na teplou buchtu nastrouháme dia čokoládu.

Dia dort

Ingredience na korpus: 4 vejce, 3 lžíce polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 200 g například dia mandlové pasty od značky Almendrina

Ingredience na krém: 3 lžíce mandlového krému, například dia mandlové pasty od značky Almendrina, 250 g mascarpone, 1 lžička vanilkového extraktu (lze nahradit vanilkovým luskem)

Postup: Rozehřejte troubu na 170 °C. Dortovou formu vyložte pečicím papírem. Ušlehejte tuhý sníh z bílků. Žloutky s dia mandlovou pastou ušlehejte do světlé pěny. Sníh z bílků opatrně promíchejte se žloutkovou pěnou a postupně přisypávejte prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva.

Těsto nalejte do formy a pečte při 170 °C asi 40 minut (záleží na troubě, je lepší vyzkoušet nakonec špejlí). V míse ušlehejte mascarpone s dia mandlovou pastou a vanilkovým extraktem. Rozkrojte vychladlý korpus a natřete 2/3 krému. Zbylým krémem potřete vrch a boky dortu. Na dozdobení posypte plátky mandlí. Dejte vychladit do lednice.

Detail odstavce: Recepty na dia zákusky
Zdroj: Recepty pro diabetiky II. typu
Zveřejněno: 4.2.2017

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Detail odstavce: Nebezpečí
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017