Téma: 

gurmar diamizin recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

GURMAR

Složení

Gurmar DIAMizin obsahuje 200 mg výtažku z Gymnema sylvestre (25 % kyseliny gymnemové).

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

GURMAR

Cena

Produkt Gurmar DIAMizin je běžně dostupný jak v kamenných, tak v internetových lékárnách a řetězcích, jako je například Dr Max. Zde můžete vidět cenu produktu.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

GURMAR

Co je to Gurmar DIAMizin

Gymnema sylvestre neboli gurmar je až osmimetrová liána rostoucí v Indii, jejíž listy se užívají v ajurvédské medicíně již přes 2000 let k léčbě diabetu a nadváhy. Název gurmar pochází z indické terminologie: gur-mar = zabiják cukru. V tradiční indické medicíně se listy této rostliny používají k udržení normální hladiny cukru v krvi, přičemž nemění glykémii u zdravých jedinců. Užívání extraktu z této rostliny může vést k redukci chuti na sladké a kalorické jídlo.

Gurmar DIAMizin je doplněk stravy obsahující výtažek účinných látek z rostliny Gymnema sylvestre. Účinné látky přispívají k optimální hladině glukózy v krvi a snižují chuť na sladkosti, čímž napomáhají redukci nadváhy.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: gurmar

Dobry den. Prosim o tuto informaci. Gurmar uzivat pred , po anebo s jidlem ? Dekuji. Palatova

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 1.11.2017 uživatelem Jana Palatova
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Účinky

Přirozená směs obsažených látek ovlivňuje široký záběr procesů souvisejících s metabolismem cukrů v těle. Účinnou látkou doplňku stravy Gurmar DIAMizin 50 kapslí je kyselina gymnemová, která blokuje vstřebávání některých skupin sacharidů do těla, stimuluje tvorbu a sekrece inzulínu, snižuje inzulínovou rezistenci a znecitlivuje chuťové buňky v ústech, které vnímají sladkou chuť jako příjemnou. Extrakt tedy reguluje množství glukózy v krvi i touhu po sladkostech, jako primární příčinu cukrovky. Potravinový doplněk stravy Gurmar DIAMizin je v podstatě „zabiják cukru“.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: lék gurmar

Dobrý den,
chci se zeptat jestli tenhle lék můžou užívat osoby,které berou warfarin.
Děkuji

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 18.10.2016 uživatelem Lucie
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Zkušenosti z diskuze

Gurmar DIAMizin pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi při užívání 1 kapsle vždy po jídle. Rozsah a nástup účinku jsou individuální, nicméně již po několika dnech je možno pomocí glukometru pozorovat pozitivní účinek. Doporučuje se užívat dlouhodobě, užívání tohoto přípravku je zcela bezpečné.

Chcete-li užívat Gurmar DIAMizin, i když nepotřebujete udržovat normální hladinu cukru v krvi, můžete, v žádném případě vám neuškodí. Pokud máte hladinu glukózy zcela v normě a chcete užívat produkt jen k potlačení chuti na sladkosti, pak je účinnější, když si těsně před jídlem vysypete obsah kapsle na jazyk a zapijete jej. Nepolykejte tedy celou kapsli, požadovaný efekt by se dostavil až po určité době užívání, zatímco při užití volné látky již po několika málo dnech.

Produkt Gurmar DIAMizin lze užívat současně s antidiabetickými léčivy včetně inzulínu, přičemž jeho užívání je vhodné konzultovat s ošetřujícím lékařem. Snížení dávkování léků včetně inzulínu je nutné konzultovat s odborným lékařem.

Produkt Gurmar DIAMizin pomůže snížit váhu, pokud není primárně určený ke snížení hmotnosti, nýbrž k regulaci hladiny cukru v krvi. Faktem je, že k hubnutí napomáhá.

Gurmar DIAMizin může užívat i člověk s diabetem 1. stupně, i když není ideálním uživatelem, protože přínos nemusí být příliš velký.

Nežádoucí účinky Gurmar DIAMizinu nebyly zaznamenány.

Produkt Gurmar DIAMizin se doporučuje užívat dlouhodobě pro dosažení těch nejlepších výsledků.

Produkt Gurmar DIAMizin se může užívat i preventivně, důležitou součástí preventivního režimu je zdravá strava a dostatek pohybu. Ideální pro užití tohoto doplňku stravy je stav, kdy hladina glukózy v krvi začíná překračovat hranici normy.

Produkt Gurmar DIAMizin je vhodný i pro ženy v menopauze. Dokáže zajistit vyváženou hladinu cukru, která v tomto období značně kolísá.

Produkt Gurmar DIAMizin je kvalitní doplněk stravy, který skutečně snižuje chuť na sladké.

Účinek se projeví až za delší dobu.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Dotaz Gurmar

Maminka má trochu zvýšenou hladinu cukru, a tak se chci zeptat, zda je vhodné užívání gurmaru, když nemá ještě diabetes. Děkuji Jarka

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 10.3.2018 uživatelem Jarka
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Gurmar na cukrovku

Gurmar je doplněk stravy určený k optimalizaci metabolismu cukrů. Zvyšuje tvorbu a vylučování inzulínu ze slinivky. Brání glykaci hemoglobinu a proteinů v plazmě. Snižuje urémii. Užívání gurmaru nebrání užívání všech antidiabetických léků a nevykazuje žádné vedlejší účinky. Po 2 až 4 týdnech mohou být nemocným podstatně sníženy dávky inzulínu i ostatních léčiv. Až 25 % uživatelů gurmaru se obejde bez dalších léků. Gurmar je určen pro léčbu diabetu I. i II. typu a při subklinickém stadiu diabetu. Také je vhodný pro osoby s dispozicí k diabetu a pro vrcholové sportovce v silových sportech.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 2.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: lék gurmar

Gurmar jsem užíval po dobu tří měsíců a z doporučené dávky 1-3 denně jsem užíval 2 tablety denně.Po kontrole u doktorky jsem měl nejvyžší cukr za poslední rok.Nevzdal jsem to a objednal si balení na další tři měsíce.Tentokrát jsem dávkování zvedl na nevyžší 3 tablety denně.Po kontrole u doktorky jsem měl hladinu cukru stejnou jako před užíváním tohoto likvidátoru cukru.Děkuji už nechci,jen z lidí tahají peníze.

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 14.8.2018 uživatelem Jarda
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Gurmar v lékárně

Produkt Brainway Gurmar

Brainway Gurmar je doplněk stravy určený k optimalizaci metabolismu cukrů. Zvyšuje tvorbu a vylučování inzulínu ze slinivky. Brání glykaci hemoglobinu a proteinů v plazmě. Snižuje urémii.

Popis: Doplněk stravy, přírodní antidiabetikum, zvyšuje tvorbu a vylučování inzulínu ze slinivky, snižuje hladinu cukru v krvi, brání glykaci hemoglobinu a bílkovin v plazmě.

Dávkování: 1–3 kapsle denně s jídlem

Složení: výtažek z rostliny Gymnema sylvestre 200 mg v 1 kapsli

Tento produkt je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.

Cena produktu Brainway Gurmar cps.50.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 2.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: danah11@seznam.cz

dobry den mam diabetes 2.stupne lecim se leky janumet glymepirid a mettfogama muzu uzivat gurmar dekuji za odpoved

Zdroj: diskuze Lék gurmar
Odesláno: 18.4.2017 uživatelem horakova
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Doporučené dávkování

1 kapsle 1–3x denně po jídle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

GURMAR

Co je to gurmar

Gurmar je malá rostlina pocházející z Indie. Často se setkáváme i s názvem Gymnema sylvestre. Extrakty z listů gurmaru se k léčbě diabetu užívají v tradiční ájurvédské medicíně již více než 2000 let. Schopnosti gurmaru snižovat hladinu cukru se snažily prokázat i studie a výzkumy. V tradiční medicíně je gurmar nazýván „zabijákem cukru“. Gurmar je tak doporučován jako doplněk stravy při zvýšené hladině cukru. Cukrovka neboli diabetes je choroba, při níž dochází k poruše vstřebávání glukózy z krve. Při cukrovce je hladina krevního cukru zvýšená. Při dlouhodobě zvýšené hladině cukru v krvi dochází postupně k poškozování malých cév ve tkáních a orgánech, které jsou pak poškozeny trvale. Předpokládaný mechanismus účinku gurmaru spočívá ve zvýšené sekreci inzulínu ze slinivky. Látky obsažené v této rostlině také snižují citlivost chuťových receptorů, čímž se zároveň snižuje chuť na sladké.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 2.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

GURMAR

Vedlejší účinky

Užívání gurmaru se dobře snáší s užíváním všech antidiabetických léků a nevykazuje žádné vedlejší účinky. Gumar se nedoporučuje osobám do 20 let, ani těhotným či kojícím ženám.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 2.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: ortho 3000 recenze

potřebuji objednat 1 balení ORTHO 3000 - 180 tbl

Zdroj: diskuze Ortho 3000 recenze
Odesláno: 11.1.2018 uživatelem karel KONRÁD
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

GURMAR

Upozornění

Výrobek není určen osobám do 20 let ani těhotným a kojícím ženám. Není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018

GURMAR

Jsou lepší kapsle nebo čaj

Pokud nechcete užívat kapsle, lze sehnat také Gurmar čaj. I zde výrobci zdůrazňují vliv na urychlení metabolismu a snížení nadměrné chuti k jídlu. Záleží tedy na vás, jakou formu si vyberete. V případě čaje se doporučují 2 až 3 šálky čerstvého čaje, který by se měl vypít nejlépe mezi jídly (ne nalačno).

Příprava čaje je snadná: 1 lžičku čajové směsi zalijte 2,5 dl vroucí vody a nechte louhovat cca 10 minut. Účinky se prý projeví asi po 3 až 4 týdnech. Čaj by se měl užívat minimálně 6 měsíců.

Zdroj: Gurmar
Zveřejněno: 11.1.2018

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

MANA - RECENZE

Kde koupit MANA drink

Zde najdete další informace o výrobku MANA.

Je zde i uvedena cena. Heureka tento produkt v nabídce nemá.

Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

MANA - RECENZE

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

CONDROSULF 800 - RECENZE

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018