Informace od zdravotní sestry

MENU

  

REFLUX

  

TĚHOTENSTVÍ

  

KOLONOSKOPIE

  

MENOPAUZA

  
Téma

PRODÁM NEUROL

OBSAH

Lis na olej z bazaru

Lis na olej koupíte i v bazaru ve složce Prodám. Například na Aukru je v nabídce ruční lis Piteba. Ceny jsou ve srovnání o trochu nižší než u nových lisů, což je pochopitelné. Když budete trpělivě hledat, určitě domácí lis na olej najdete.

Zdroj: Domácí lis na oleje

Poradna

V naší poradně s názvem NEPŘÍJEMNÁ ÚZKOST se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Nejlepší by bylo dohodnout se se svým lékařem na změně léků, protože dosavadní léčba u vás nestačí. K dispozici jsou i další preparáty, které by mohly zmírnit vaše nepříjemné pocity. Když ucítíte lékařův nezájem, tak zajděte k jinému. Před návštěvou si sepište seznam léků, které jste doposud užíval a v jakém dávkování. Váš problém se určitě dá řešit.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Hofman.

Dnes si zkusím dám neurol a uvidím mám za to že tělo potřebuje tuto látku, není podle mě náhoda že neurol mě byl v září vysazen a na to jsem měl v říjnu silnou úzkost

Zdroj: diskuze Nepříjemná úzkost

Nejužívanější léky na spaní na předpis

Xanax

Používá se za účelem uklidnění při úzkostných stavech, u panických poruch, depresí a různých fobií.

Vedlejší účinky Xanaxu: při předávkování léky na spaní může dojít k poruše vědomí s narušením dechového centra, což může vést až k ohrožení života.

Neurol

Lék Neurol patří stejně jako Xanax mezi léky proti úzkosti a na spaní. K léčbě nespavosti se používá, je-li příčinou potíží špatný psychický stav.

Vedlejší účinky Neurolu: předávkování může způsobit poruchu vědomí s narušením dechového centra, což může vést až k ohrožení života.

Rivotril

Rivotril se užívá při léčbě epileptických záchvatů, úzkosti, panických poruch a fobií.

Vedlejší účinky Rivotrilu: závislost, předávkování může způsobit poruchu vědomí s utlumením dechového centra.

Třetí generace – hypnotika: Pokročilejší hypnotika 3. generace mají menší množství vedlejších účinků a podle všeho je u nich nižší riziko vzniku závislosti. V současné době se jedná o nejdokonalejší léky, co se týče kvality navozeného spánku, množství a závažnosti vedlejších účinků. U starších osob mohou způsobit zmatenost, halucinace a bludy. Třetí generace je nejdokonalejší co do kvality navozeného spánku i do poklesu četnosti a závažnosti nežádoucích účinků. V poslední době se začíná hovořit také o čtvrté generaci hypnotik.

Patří sem:

  • Adorma, Apo-Zolpidem, Hypnogen, Stilnox, Zolpidem, Zolpinox – obsahují účinnou látku zolpidem
  • Zopiclone, Zopitin – obsahují účinnou látku zopiklon
  • Sonata – obsahuje účinnou látku zaleplon
Zástupci léků:
  • oxazepam (lék Oxazepam)
  • midazolam (například léky Dormicum a Midazolam)
  • alprazolam (například léky Frontin, Xanax a Neurol)
  • bromazepam (lék Lexaurin)
  • diazepam (například léky Diazepam a Apaurin)
  • klonazepam (lék Rivotril)
  • tetrazepam (lék Myolastan)
  • zolpidem (například léky Adorma, Apo-Zolpidem, Hypnogen, Stilnox, Zolpidem, Zolpinox)
  • zopiklon (léky Zopiclone, Zopitin)
  • zaleplon (lék Sonata)

Zdroj: Léky na spaní

Diskuze

V diskuzi LEXAURIN, JAK HO SPRÁVNĚ BRÁT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Paulová.

Dobrý den brala jsem neurol 4kát 050 denně nastaly mi tragické životní situace skolabola jsem ,vysoký tlak byla jsem odvezena RZ a tam mi nasadili Lexaurin 1.5 1-1-1 ale já jsem ten neurol bral asi 10let od umrtí dcery.Mohu ještě kombinovat s lexaurinem mám velké problémy z příjmem potravy a s krevní tlak kolísá.je mi 68 let moc děkuji za jakoukoli radu jsem sama

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Lexaurin, jak ho správně brát

Srovnání Xanax nebo Neurol

V Česku se lék Xanax vyrábí pod názvem Neurol. Jde o generickou substituci přípravku Xanax. To znamená, že Neurol je totožný s přípravkem Xanax. Liší se pouze svým názvem a výrobcem.

Zdroj: Xanax

Diskuze

V diskuzi KEFÍROVÁ HOUBA PRODEJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radomíra.

Prodám kefírovou /tibetskou/ houbu.Cena 40,- Kč osobně Brno,nebo poštou + 89,- Kč poštovné.Dávka na 1 hrnek.Houba se po 14-ti dnech rozmnoží.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Emilie Klepáčková.

Prosím o zaslaní poštou na dobírku Tibetskou houbu na adresu


Městka nemocnice Litoměřice Recepce
Klepáčková Emilie

Zitenícka 2084
Litoměřice 41201
Předem děkuji

Zdroj: diskuze Kefírová houba prodej

Adipex retard prodej a cena

Prodám Adipex retard (fentermin) – na tyto inzeráty, které se objevují na internetu, raději zapomeňte. Fentermin není radno používat bez konzultace s lékařem. Jedná se o látku, která ovlivňuje centrální nervový systém a která může mít řadu vedlejších účinků nebo omezení. Ty sice příbalový leták popisuje docela podrobně, ale i tak je předchozí posouzení zdravotního stavu odborným lékařem velmi žádoucí. Adipex retard není možné v ČR koupit bez receptu.

Zde můžete vidět cenu léku Adipex retard.

Výrobcem přípravku Adipex retard, registrovaného v ČR, je firma Gerot Pharmazeutika GmbH, Vídeň, Rakousko.

Zdroj: Adipex retard

Poradna

V naší poradně s názvem ROZDÍL MEZI WARFARINEM A XARELTO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Šťastná.

Prosím o poučení, je mi 88 let a beru léky proti bolesti kloubů, mabron, doretta, micardis, digoxin, cavinton, betahistin, bisoprolol, xarelto, furon, sanval, neurol aj. Měřím 170 cm a vážím 85 kg. DÍKY za odpověď Eva Šťastná

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Kontaktujte geriatrickou ambulanci v Kalových Varech, kde jsou specialisté, kteří vám pomohou zorientovat se ve svých lécích. Zde je kontakt:
STIV s.r.o., LH Ostende

Přednosta: Vadim Sopine

Ulice: Stará louka 60
Obec: Karlovy Vary
PSČ: 360 01
Telefon: 353 585 216

Zavolejte tam a objednejte se na GERIATRII. V ambulanci se pak lékaře zeptejte na vše, co vás zajímá.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Rozdíl mezi warfarinem a xarelto

Brnění jazyka a rtů

Brnění jazyka a rtů může být způsobeno hyperventilací. Příčinou hyperventilace bývá psychické rozrušení, hádka, nakupení stresu a další, nebo takzvaná panická ataka při úzkostných poruchách a následné rychlé a hluboké dýchání, kterým dojde k nadměrnému vydýchání CO2 způsobujícímu právě mravenčení a křeče. Příznaky pak jsou brnění končetin a kolem úst, jazyka, rty se mohou svírat. Objevuje se pocit točení hlavy, sevření na hrudi a dušnost. Okysličení krve ale zůstává 100%, kůže má růžovou barvu.

První pomocí je, že postiženého uklidníte, vyzvete ke klidnému dýchání: nadechnout do břicha, po nádechu zapnout břišní svaly, pomalu a dlouze vydechnout. Dále můžete nechat postiženého dýchat do sáčku přidrženého přes nos a ústa, tím se zvýší koncentrace CO2 v krvi. Případně můžete podat malou dávku sedativa na uklidnění (Diazepam 5 mg, Neurol 1 mg, Lexaurin 3 mg).

Zdroj: Brnění jazyka

Diskuze

V diskuzi TRITTICO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena.

Dobrý den, v posledním půlroce jsem měla dost stresu a tím pádem jsem špatně spala. Proto mi lékař předepsal trittico ac 75 mg, půlku večer. Před půl druhým rokem mi byl předepsán, nevím proč,neurol. Po něm jsem měla zažívací potíže. Doufám, že po tomto léku zažívací potíže nebudou.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Trittico


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


UzdravímSe!

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP