Informace od zdravotní sestry

MENU

  

REFLUX

  

TĚHOTENSTVÍ

  

KOLONOSKOPIE

  

MENOPAUZA

  
Téma

RECENZE CYCLO 3 FORT

OBSAH

Cyclo 3 Fort a alkohol

Při užívání Cyclo 3 Fort se co se týče jídla a pití, a to ani alkoholu, nemusíte omezovat.

Zdroj: Cyclo 3 fort

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Havel.

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Václavíček.

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze

Cyclo 3 Fort a menstruace

Užívání Cyclo 3 Fort na menstruaci nemá žádný vliv. Cyclo 3 Fort je obecně velmi dobrý lék na cévní stěnu. Pomáhá na hemoroidy, křečové žily, otoky nohou a podobně. Na krvácení, jak menstruační, tak klimakterické, i když jsou původu vazomotorického (čili cévního), je mechanismus působení jiný než u výše zmíněných chorob. K účinnosti léčby v této souvislosti nejsou dostupná potřebná data.

Zdroj: Cyclo 3 fort

Poradna

V naší poradně s názvem MODŘINY BEZ PŘÍČINY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra.

Dobrý den,
již rok užívám Cyclo 3Fort 2krát denně a Anopyrin 100 jedenkrát denně. V posledních dvou měsících se mně začaly objevovat po těle modřiny(hlavně na stehnech), bez zjevné příčiny. Prosím, mohlo by to být užíváním těchto dvou léků dohromady? Děkuji za odpověď. S pozdravem
Věra

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Cyclo 3 Forte i Anopyrin 100 obsahují kyselinu acetylsalicylovou, což je léčivá látka užívaná ke zpomalení srážlivosti krve. Přílišné zpomalení srážlivosti krve, například předávkováním, způsobí výrony krve do podkoží po sebemenším tlaku. Výron krve je pak vidět na kůži jako modřina. Určitě kontaktujte svého lékaře, který dohlíží na srážlivost vaší krve a ukažte mu to.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Modřiny bez příčiny

Jde Cyclo 3 Fort koupit bez receptu

Cyclo 3 Fort je lék na předpis. Zákon č. 378/2007 Sb., o léčivech a o změnách některých souvisejících zákonů, nedovoluje prodej léků na předpis po internetu. Uvedené léčivé přípravky jsou dostupné pouze v kamenné lékárně na základě lékařského předpisu. Samozřejmě, při bedlivém hledání naleznete možnost koupě přes internet. Jednodušší ale bude si nechat recept poslat elektronicky a dojít si lék vyzvednout do lékárny, jestliže ho opravdu potřebujete.

Zdroj: Cyclo 3 fort

SPC

Zde naleznete SPC léku Cyclo 3 Fort.

Zdroj: Cyclo 3 fort

Diskuze

V diskuzi ROSUMOP 20MG RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Dobrý den, prosím o recenze na lék rosumop a jestli ho můžu brát společně s lékem Lokrén.. je lepší ho brát ráno nebo na noc? děkují.. zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Venglová.

Dobrý den, je možné, aby mi po tomto léku otékaly dole nohy a docela hodně, četla jsem o reakcích, ale týkají se obličeje-otékání-v únoru mi bude 79 let. Anebo to může být od bolestí páteře a okolí, děkuje Venglová.

Zdroj: diskuze Rosumop 20mg recenze

Cena Cyclo 3 Fort 150 mg

CYCLO 3 FORT 150 MG/150 MG/100 MG CPS DUR 30:

  • Maximální cena výrobce: 129,70 Kč
  • Orientační prodejní cena: 195,46 Kč
  • Orientační doplatek: 149,90 Kč
  • Započitatelný doplatek: 149,90 Kč

Přípravek je hrazen v indikaci symptomatická léčba chronické žilní nemoci s objektivními známkami choroby (viditelné varixy, edémy, kožní změny, eventuálně průkaz refluxu pomocí sonografie jako nepřímého dokladu žilní hypertenze). V případě, že po 2–3 měsících léčby není dosaženo klinicky významného zlepšení, léčba není dále hrazena.

U léčivých přípravků hrazených ze zdravotního pojištění je uvedena výše maximální ceny výrobce, respektive nahlášená cena původce u přípravků, které nepodléhají regulaci maximální cenou výrobce, dále výše úhrady ze zdravotního pojištění a odhadovaná ceny pro konečného spotřebitele (cena v lékárně).

Zdroj: Cyclo 3 fort

CYCLO 3 FORT

Cyclo 3 Fort se řadí mezi léky podávané na nemoci žil a drobných cév. Účinnou látkou preparátu je extrakt z rostliny Ruscus aculeatus, hesperidin a vitamín C.

Lék se využívá v léčbě nemocí žil a drobných cév, zejména při příznacích chronické žilní nedostatečnosti a křečových žil. Může se předepsat i jako podpůrný lék u hluboké žilní trombózy. Vzhledem k pozitivním účinkům na žíly lze Cyclo 3 Fort podávat i k úlevě při hemoroidech. V gynekologii se tento přípravek používá k tlumení děložního krvácení při užívání hormonální antikoncepce nebo při nitroděložním tělísku.

Dávkování záleží na doporučení lékaře, na nemoci žil dolních končetin se užívají obvykle 2 tobolky denně, jinak mohou být dávky o něco vyšší.

Nežádoucí účinky jsou výjimečné, při užívání nalačno se někdy vyskytují trávicí obtíže, v tom případě se doporučuje lék přijímat s potravou.

Cyclo 3 Fort je moderní preparát na léčbu žilních onemocnění, má minimum vedlejších účinků a jeho efekt na žíly je (alespoň našimi cévními lékaři) hodnocen jako lepší ve srovnání s podobnými léky (například Glyvenolem nebo Detralexem). Ovšem odbornými studiemi je preferován spíše Detralex.

CYCLO 3 FORT 150MG/150MG/100MG CPS DUR 30 I stojí cca 170 Kč.

CYCLO 3 FORT 150MG/150MG/100MG CPS DUR 30 II – cena se pohybuje okolo 165 Kč.

Zdroj: Náhrada za Detralex

Diskuze

V diskuzi CONDROSULF 800 - RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna Číhalová.

Dobrý den.

Mám artrozu III.st. v levé kyčli a v pravém koleni. Od 30 let mámproblémy s páteří. Užívám už více jak 5 let Condrosulf 800, 1 tabletu denně. Mám dotaz, zda je dlouhodobé užívání vhodné. V poslední době beru denně 1 - 2 tablety Biofenac, protože se stav zhoršuje a Brufen 400 nestačí. Je mi 74 let, bydlím ve 4.patře bez výtahu, ale snažím se denně absolvovat aspoň krátkou procházku, cvičení ani jízdu na kole nezvládnu. Jezdím pravidelně do lázní. Mohu v popsané léčbě dále pokračovat ? Děkuji za odpověď. AČ.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Maria Urbaczková.

dobrý den,je vhodné užívat conrosulf 800,nebo začít čtyřstovkou...děkuji

Zdroj: diskuze Condrosulf 800 - recenze

Zkušenosti

Cyclo 3 Fort je moderní preparát na léčbu žilních onemocnění, má minimum vedlejších účinků a jeho efekt na žíly je dle lékařů i pacientů hodnocen jako lepší ve srovnání s podobnými léky (například s Glyvenolem nebo Detralexem). Odbornými studiemi je preferován spíše Detralex.

Lék se využívá v léčbě nemocí žil a drobných cév, zejména při příznacích chronické žilní nedostatečnosti a křečových žil. Lze nicméně předepsat i jako podpůrný lék u hluboké žilní trombózy. Vzhledem k pozitivním účinkům na žíly je možné Cyclo 3 Fort podávat i k úlevě při hemoroidech. V gynekologii se Cyclo 3 Fort používá k tlumení děložního krvácení při užívání hormonální antikoncepce nebo při nitroděložním tělísku.

Dávkování záleží na doporučení lékaře, na nemoci žil dolních končetin se obvykle užívají 2 tobolky denně, jinak mohou být dávky o něco vyšší.

Nežádoucí účinky jsou výjimečné, při užívání nalačno se někdy vyskytují trávicí obtíže, v tom případě se doporučuje přijímat lék s potravou.

Cyclo 3 Fort (jestliže nezpůsobuje závažný průjem) se podává též v rámci dlouhodobé udržovací léčby (2 tobolky denně) bez nutnosti konání přestávek. Často se neškodná venofarmaka (v tuzemsku zejména receptem vázaný Detralex) berou chronicky bez časové limitace.

Zdroj: Cyclo 3 fort

Diskuze

V diskuzi ARTHRONEO RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Václav.

Plně s Vám souhlasím.Mám s tím stejné zkušenosti. Je to jeden velký podvod. Václav P.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš V..

Poctivě jsem užíval (postřikoval) jak říká návod a po spotřebování ŽÁDNÉ výsledky.
Neutrácejte zbytečně !!!

Zdroj: diskuze Arthroneo recenze

Srovnání cen

  • DETRALEX 500MG TBL FLM 120: cena 707,17 Kč; doplatek 524,95 Kč - stav v roce 2017.
  • CYCLO 3 FORT 150MG/150MG/100MG CPS DUR 30 II: cena cca 165 Kč - stav v roce 2017.
  • GLYVENOL 400MG 60 TOBOLEK (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • CILKANOL 30X300MG TOBOLKY (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • GINKOR FORT 14MG/300MG/300MG CPS DUR 30 l: cena cca 184 Kč - stav v roce 2017.
  • ASCORUTIN 50 POTAHOVANÝCH TABLET (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • VENORUTON FORTE 60X500MG TABLETY (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • VENORUTON 300 50X300MG TOBOLKY (registrovaný léčivý přípravek): aktuální cena.
  • MOBIVENAL MICRO 120 TBL. (volně prodejný lék): aktuální cena.
  • ZENTIVA DIOZEN 60X500MG TBL. (volně prodejný lék): aktuální cena.

Zdroj: Náhrada za Detralex

Diskuze

V diskuzi ARTHRONEO RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Ahoj lidičky,sprej arthroneo je jeden velký podfuk,nenalítněte jako já!!!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš.

Zrovna tak jako každý lék nemusí zabírat u každého. Asi máš smůlu, zda se.

Zdroj: diskuze Arthroneo recenze

Je lepší Glyvenol, nebo Detralex?

Na tuto otázku není jednoznačná odpověď. Každý z těchto léků má unikátní složení, to znamená, že žádný z nich nekopíruje složením jiný přípravek (náhrada). Jsou mezi nimi i určité rozdíly v použití. Ani jeden z léků této skupiny (venofarmaka) není momentálně zcela hrazen zdravotní pojišťovnou, některé z nich jsou volně prodejné. Tuto skupinu zastupují v současné době následující léky: CYCLO 3 FORT, GLYVENOL, CILKANOL, GINKOR FORT, ASCORUTIN, VENORUTON, ANTISTAX, případně ANAVENOL.

Detralex je lék, který je klinicky prověřený, léčebné účinky jsou ověřeny letitou praxí. Náhradou za Detralex je preparát Doxium v podobných cenových relacích, ale od jiného výrobce.

Většina uživatelů dle recenzí Glyvenol doporučuje, jako negativum uvádí pouze vyšší cenu.

Glyvenol patří do skupiny léků předpisovaných při onemocněních žil. Účinnou látkou preparátu je trebinosid. Lék se využívá v léčbě mnoha žilních onemocnění, především příznaků chronické žilní nedostatečnosti a křečových žil. Může se předepsat jako podpůrný lék u hluboké žilní trombózy a povrchového zánětu žil. Účinná látka trebinosid působí na žíly, zpevňuje jejich stěnu a zvyšuje její pružnost, navíc snižuje propustnost malých cévek (kapilár), čímž působí proti vzniku otoků.

Většinou se užívá jedna tableta Glyvenolu dvakrát denně. Délka užívání záleží na doporučení ošetřujícího lékaře.

Vedlejší účinky jsou u Glyvenolu velmi vzácné, výjimečně byly pozorovány trávicí obtíže a kožní vyrážky. Přípravek by neměli užívat nemocní se zhoršenou funkcí jater a selháváním ledvin.

GLYVENOL 400 MG 60 TOBOLEK je registrovaný léčivý přípravek a jeho cena je cca 452 Kč.

Zdroj: Glyvenol recenze

Poradna

V naší poradně s názvem ORTHO 3000 RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Posílám odkaz na nabídku Ortho 3000 na interentu: www.zbozi.cz/hledani…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucie.

Já od Pharma future používám tohle www.pharma-future.co…

Zdroj: diskuze Ortho 3000 recenze

GINKOR FORT

Ginkor Fort se řadí mezi přípravky podávané na nemoci žil a drobných cév. Účinnou složkou preparátu jsou sloučeniny troxerutin, extrakt z ginkgo biloby (jinan dvoulaločný) a heptaminol.

Troxerutin je látka rostlinného původu, která je získávána z rostliny známé jako jerlín japonský. Troxerutin má poměrně komplexní efekt na krevní cévy, stabilizuje jejich stěny, zvyšuje jejich elasticitu a snižuje jejich propustnost. Heptaminol rozšiřuje cévy a zlepšuje prokrvení tkání, sloučeniny přítomné ve výtažku z jinanu dvoulaločného kromě pozitivního vlivu na cévy působí i proti oxidačnímu stresu.

Ginkor Fort se využívá v léčbě nemocí žil a drobných cév, především při příznacích chronické žilní nedostatečnosti a křečových žil. Může se předepsat i jako podpůrný lék u zánětů žil a u hluboké žilní trombózy. Vzhledem k pozitivním účinkům na žíly lze lék podávat i k úlevě při hemoroidech.

Ginkor Fort se vyrábí v podobě tobolek a běžná dávka pro dospělého člověka jsou 2 tobolky denně.

Nežádoucí účinky jsou výjimečné, při užívání tablet nalačno se někdy vyskytují trávicí obtíže, v tom případě se doporučuje přijímat lék s potravou. Po podání přípravku nelze vyloučit ani vznik alergické reakce, to však platí pro každý lék a doplněk stravy.

GINKOR FORT 14MG/300MG/300MG CPS DUR 30 l stojí cca 184 Kč.

Zdroj: Náhrada za Detralex

Diskuze

V diskuzi ARTHRONEO RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Moravec Karel.

obdržel jsem dodávku bez poučení jak ho používat.pouze důkladně protřepat a umýt si ruce.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš.

Návod je na webu. Aplikaci zvládne i blbec

Zdroj: diskuze Arthroneo recenze

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Název přípravku

Ophthalmo-Septonex 1 mg/g oční mast. Často se setkáváme s chybným označením Optalmoseptonex mast.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Zdroj: Glyvenol recenze

Nežádoucí účinky masti Ophthalmo-Septonex

  • Poruchy kůže a podkožní tkáně;
  • Pálení;
  • Svědění;
  • Erytém;
  • Papulovesikulární vyrážka.

Předávkování

Není známo, že by došlo k předávkování.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Zdroj: MANA - recenze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


UzdravímSe!

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP