Informace od zdravotní sestry

MENU

  

REFLUX

  

TĚHOTENSTVÍ

  

KOLONOSKOPIE

  

MENOPAUZA

  
Téma

ROZMĚRY LANGSTROTH

OBSAH

Domácí lis na olej Piteba

Domácí lis na oleje za studena Piteba je ideální pro domácí využití, pro výrobu vlastního nerafinovaného oleje z olejnatých semen. Pomocí tohoto lisu si připravíte panenský olej doma bez chemie, bez éček, konzervantů, a jen v takovém množství, jaké potřebujete. Vždy čerstvý a zdravý olej. Ruční lis Piteba se čistí jako jakýkoli jiný mlýnek, třeba ten na mák nebo karbanátky. Vřeteno (šroubovice) na lisování je z kvalitního nerezového materiálu a vymontujete ho a omyjete běžným saponátovým prostředkem. Před použitím je dobré některé části promáznout rostlinným olejem.

  • Rozměry: 20 x 13 x 6 cm
  • Váha: 2,3 kg
  • Cena: okolo 2 299 Kč

Zdroj: Ruční lis na olej za studena

Diskuze

V diskuzi JAK DÁLE V ŽIVOTĚ PO OPERACI PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vladislav.

Taky mi vzali prostatu, už před 10 lety. A taky jsem měl únik moči a ochablou erekci. Cvičil jsem svěrač kegelovým cvičením asi tři roky a dneska už s tím problém nemám. Stejně tak s erekcí, téměř každý den jsem trénoval :-). S orgasmem to po operaci už nikdy nebylo jako před tím, sperma žádné a kvalita ztopoření taky nic moc. Od operace se ale erekce už o trochu zlepšila. V sexu jsem si našel jiné varianty, pomáhám si jazykem, prsty, ale i umělým penisem s vibrátorem. Sex po operaci dostal úplně jiné rozměry a neřekl bych, že by byly horší.
Drž se a dál s chutí pěkně sexuj, když to máš rád.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Malja.

Díky Vladislave za rychlou odpověď,jsem rád,že jsi to vzal optiministicky a potvrdil jsi mi to co budu muset začít zkoušet,nemám proti tomu zábrany,nevím,ale jak to berou a jak se k tomuto staví mnohdy ženy.Ještě jednou díky s pozdravem
malja

Zdroj: diskuze Jak dále v životě po operaci prostaty

EasyTouch proužky

Proužky EasyTouch jsou určeny pro přístroj EasyTouch, který měří hodnoty kyseliny močové v krvi. Měření je rychlé a přesné. Každé balení obsahuje 25 kusů a kódovací čip. Proužky jsou samonasávací a stačí jen malá kapka krve.

Popis produktu:

  • Proužky jsou určené pro měření kyseliny močové u přístroje EasyTouch GCU.
  • Měření je rychlé, přesné a bezbolestné.
  • Jednoduchá aplikace proužku do přístroje.
  • Samonasávací proužky.
  • Stačí malá kapka krve.
  • Proužky jsou určeny pro jednorázové použití.
  • Dlouhá expirace (použitelnost) proužků.
  • Kalibrační čip v každém balení.
  • Balení obsahuje 25 proužků.
Technické údaje:
  • vzorek krve: plná čerstvá kapilární krev
  • velikost krevního vzorku: 4 µl
  • rozsah měření: 179–1 190 µmol/l
  • doba měření: 20 vteřin
  • skladovací teplota: 4–30 °C
  • teplota pro používání: 14–40 °C
  • doporučená vlhkost pro používání: < 85 %
  • nutné spotřebovat do 2 měsíců od prvního otevření
  • rozměry přístroje: 40 x 35 x 65 mm
  • hmotnost: 28 g

Zdroj: Domácí test na kyselinu močovou

Masážní křeslo

Masážní křeslo je vynikající pomocník pro chvíle relaxace a odpočinku. Masáž je velmi realistická a uspokojí veškeré vaše požadavky. Ovládání je plně elektrické, a to pomocí dálkového ovladače. Jedním stiskem tlačítka si vás masážní křeslo změří a zajistí masáž přesně pro vaši postavu. Nevýhodou tohoto výrobku je pořizovací cena a jeho rozměry.

Zde můžete vidět, jak vypadá masážní křeslo.

Zde můžete zjistit cenu masážního křesla.

Zdroj: Masážní podložka

Specifikace

  • Provozní teplota / vlhkost: 14 - 40 ° C, <85 % vlhkost
  • Skladovací teplota / vlhkost: -10 - 60 ° C, <95 % vlhkost
  • Typ vzorku: kapilární plná krev
  • Rozsah hematokritu: 30 - 55 %
  • Zdroj napájení: dvě baterie AAA (1,5 V)
  • Životnost baterie: Více než 1000 měření
  • Rozměry: 88 x 64 x 22 mm
  • Hmotnost: 59 gramů (bez baterie)
  • Zobrazení: LCD displej (35 x 45 mm)
  • Použitá technologie: Amperometrická enzymová elektroda
  • Zobrazení času a data: Ano
  • Průměrný výsledek glukózy: 7/14/28 dní
  • Zapnutí/ vypnutí: Automaticky
  • Typ proužku: Sifonální proužek (kapilární akce)

Zdroj: Domácí test na kyselinu močovou

Jak se zbavit váčku u zubu

Jak odstranit váček u zubu? Jde to pouze endodontickým ošetřením, které znamená odstranění bakterií, vyčištění a uzavření vnitřního prostoru zubu tak, aby se do kořenového kanálku další bakterie nedostaly. Váček pod zubem tedy není důvodem k vytržení zubu. Kvalitní endodontické ošetření představuje náročný výkon. Kořenové kanálky mají velmi malé rozměry v desetinách milimetrů. I když je ošetření kořenových kanálků provedeno s největší pečlivostí, ale „konvenčně“ (bez použití operačního mikroskopu), je úspěšnost takového ošetření od 30 do 50 %. Naopak při použití operačního mikroskopu, tedy „mikrochirurgicky“ se dosahuje úspěšnosti 96–98 %. Opakované otvírání a zavírání zubu, vkládání dezinfekčních vložek a ošetřování v mnoha návštěvách nevede obvykle k úspěšnému ošetření.

Zdroj: Babské rady na zubní váček

Monitor dechu BabySense

Monitor dechu BabySense poskytuje neustálou kontrolu dýchání prostřednictvím světelného ukazatele na přístroji – při nebezpečných změnách dýchání se rozezní výrazný zvukový signál. Již v základní výbavě monitoru najdete 2 senzorové desky, které se vkládají pod matraci postýlky. Pro větší postýlky použijte obě desky pro vykrytí celé plochy. Můžete také použít jednu desku do postýlky a druhou například do kočárku na zahradu. S dítětem pak stačí přenést pouze samotný přístroj a připojit jej k druhé desce. Bezpečný provoz zajišťují 4 tužkové baterie AA (nejsou součástí dodávky). Přístroj včas indikuje jejich vybití (kvalitní alkalické baterie zajistí provoz přístroje v běžném režimu užívání přibližně na 6 měsíců).

  • BabySense je schválen Státní zkušebnou (atest SZ 062/94) a hlavním hygienikem ČR
  • BabySense je certifikovaný zdravotnický přístroj dle platné legislativy EU

Parametry:

  • Rozměry desky 27 x 44 cm

Výrobce: Hisense Ltd.

Zdroj: Monitor dechu

Unikátní metoda řezu

Metoda Rezum zmírňuje vedlejší účinky na minimum. Pacienti po této metodě se s inkontinencí a impotencí prakticky vůbec nesetkají a problémy s ejakulací může mít cca 5 % mužů, zatímco u klasické operace je to až 65 %. Díky této metodě se často začnou léčit i ti muži, kteří se doposud operace kvůli vedlejším účinkům obávali. Strach z vedlejších účinků je u mnohých mužů tak silný, že raději trpí, než aby podstoupili operaci. Nezanedbatelná je i ekonomická výhoda této léčby. Přestože samotný zákrok vyjde na podobné peníze jako klasická operace, trvá jen několik minut a muž odchází okamžitě po zákroku domů, zatímco operace trvá v průměru 90 minut a muž zůstává v nemocnici tři dny.

Metoda Rezum ovšem není vhodná pro muže, jejichž prostata má opravdu velké rozměry. U nich lékaři doporučují laserovou operaci. Nevýhoda metody Rezum také spočívá v tom, že její účinek není okamžitý. K odumření tkáně dochází pozvolna a může trvat 3–8 týdnů, než dojde ke zmírnění či úplnému odeznění potíží.

Zdroj: Metoda Rezum

Malá nebo nevhodná obuv

Obuv musí mít dostatečně prostornou, kulatou špičku, která poskytuje dostatek místa pro prsty. Čím rovnější je vnitřní hrana obuvi, tím lépe, neboť palec je v přirozené poloze a není tlačen k ostatním prstům. Varujeme před špičatou obuví, která způsobuje deformity prstů (vbočený palec, vybočený malík, kladívkové prsty). Vybírejte si vždy obuv, která je vyrobená z přírodních materiálů (useň, textil), které jsou měkké, prodyšné a absorbují vlhkost. Nejdůležitější jejich vlastností je, že se přizpůsobí anatomickému tvaru nohy. Umělé materiály jsou neprodyšné, během nošení si stále zachovávají své původní rozměry a nepřizpůsobí se tvaru nohy uživatele. Vzniká tak nepříznivé klima uvnitř obuvi. Plísně a bakterie ohrožují uživatele a snižují životnost takové obuvi. V současné době se často setkáváme s obuví vyrobenou z umělých vláken typu Goretex a Sympatex s vynikajícími hygienickými vlastnostmi. Tuto obuv můžeme rovněž považovat za zdravotně nezávadnou.

Zdroj: Odlomený nehet na noze

Transplantace vlasů

Transplantace vlasů se dělí na tři části. V první etapě vás čeká odběr vlasových štěpů. V druhé části si lékař připraví lůžka (dírky) pro nové implantované štěpy. Implantační otvory jsou stejně velké jako odběrová jehla. Štěpy přesně kopírují tvar a rozměry dírek, do kterých jsou implantovány. Třetí krok obsahuje samotnou implantaci štěpů do připravených lůžek pomocí speciálního nástavce. Zákrok je zcela bezbolestný. Jediný nepříjemný pocit může pacientovi působit aplikace lokální anestezie. Pokud vám budou ranky na hlavě krvácet, přiložte na ně kousek čisté gázy nebo kapesníku. Vzniklé stroupky nikdy nestrhávejte, ale nechte je samovolně odpadnout. Důležité také je vyhýbat se po zákroku pití alkoholu a až na dva týdny omezit zvýšenou fyzickou námahu (sport, náročná práce). Je normální, když vám po 2–8 týdnech část transplantovaných vlasů vypadne. Za 2–3 měsíce však začnou růst vlasy nové. Transplantace vlasů pomocí přístroje Punch hair matic je ideální volbou pro navrácení bujné kštice na vaši hlavu. Je to v podstatě jediná možnost, kdy jsou nové vlasy opravdu přirozené.

Zdroj: Kouty ve vlasech

Inhalátor Omron

OMRON C28P je kompaktní kompresorový inhalátor pro astmatiky a alergiky, který výborně poslouží při zvlhčování horních i dolních cest dýchacích. Umožňuje samozřejmě i inhalaci lékových forem. Přístroj využívá technologii V. V. T. (Virtual Valve Technology), která zajišťuje menší ztrátovost vdechovaného aerosolu v inhalačním setu a tím pádem je léčivá látka účinnější. Jednotlivé části inhalátoru navíc není nutné tolik čistit, a tak je jeho údržba mnohem snadnější.

Objem zásobníku na léky je 7 ml, nebulizační výkon je pak 0,5 ml za minutu. I přes nespornou výkonnost se hlučnost drží na přijatelné hranici 60 dB. V ceně inhalátoru je také bohaté příslušenství, včetně praktické cestovní tašky, takže se dá celý přístroj snadno přenášet. V sadě naleznete také druhý inhalátor zdarma.

Vlastnosti a funkce: technologie V. V. T., nebulizační výkon 0,5 ml/min, velikost produkovaných částic 3,0 um (MMAD – střední průměr částic), objem zásobníku na léky 7 ml, úroveň hluku (ve vzdálenosti 1 m) 60 dB.

Hmotnost: 1 900 g

Příkon: 192 VA

Rozměry: 170 x 103 x 182 mm

Příslušenství: maska PVC pediatrická/dětská, maska PVC pro dospělé, kompletní nebulizační set (PVC), inhalační hadička (PVC) 207 mm, nosní inhalační nástavec, 5x náhradní vzduchový filtr, cestovní taška.

Výhodou tohoto kompresoru je, že je plně hrazen pojišťovnami a má zdarma druhou inhalační soupravu. Nevýhodou je velikost a je hlučnější.

Zde můžete vidět, jak vypadá inhalátor OMRON C28P.

Zde naleznete cenu inhalátoru OMRON C28P.

Zdroj: Inhalátor

Mininaslouchátko

Mininaslouchátko prostředkuje osobám, které jsou postiženy částečnou ztrátou sluchu, znovu kontakt se světem, ať už se jedná o komunikaci s dalšími osobami, vnímání zvuků v okolí, nebo možnost vychutnat si hudbu, divadlo, televizní vysílání či koncert. Zlepšení sluchu se výrazně podílí i na zlepšení psychického stavu, zvýšení chuti do práce i na pasivní bezpečnosti. Pro mnohé je tudíž naslouchací pomůcka opravdu neocenitelným pomocníkem. Pokud si chcete pořídit naslouchátko, můžete se poradit s odborným lékařem i s lidmi, kteří už mají s podobnými přístroji své zkušenosti. Vždy ale zjistíte, že se vyplatí zvolit opravdu spolehlivý, dostatečně výkonný a pohodlný přístroj. Mininaslouchátko na první pohled zaujme svými rozměry, snadno ho vložíte do ucha a nepůsobí nijak rušivě díky tělové barvě i vhodnému tvaru. Moderní design je především účelový, naslouchátko skvěle sedí v uchu a nijak nevadí. Zesílení zvuku lze nastavit podle potřeby, výsledný zvuk je věrohodný a zcela přirozený, bez rušivých vlivů. Tento přístroj je vhodný zejména pro osoby postižené střední nebo vyšší úrovní ztráty sluchu. K přístroji jsou přiloženy tři další páry silikonových koncovek, každý si tedy vybere tu odpovídající velikost podle svého zvukovodu. Je třeba věnovat pozornost i výběru vhodné silikonové koncovky podle průměru zvukovodu, netěsnící koncovka by mohla působit zpětnou vazbu.

Zdroj: Naslouchátko

Elektrický lis na olej

Elektrický lis YODA 02 je kompaktní, se silným motorem a vysokou výtěžností, stejnou jako mají velké průmyslové lisovací stroje. Je praktický a stylový, jednoduchý na údržbu i ovládání.

Lis YODA 02 je první vysoce výkonný lis na výrobu za studena lisovaných olejů pro domácí použití. Výtěžnost lisu Yoda se pohybuje mezi 30–80 % v závislosti na olejnatosti použitých ořechů, semen.

Lis má sedm předvoleb, stačí vybrat správný program a lis se nastaví na správný druh olejnatých semínek, která chcete lisovat. Tyto předvolby jsou: arašídy, sezam, slunečnicová semínka, řepka, lněné semínko, vlašské ořechy a mix semínek.

V manuálu jsou uvedena také další olejnatá semena, k nim je vždy přiřazen vhodný program pro lisování. Nastavení přístroje se liší dle tvrdosti a olejnatosti lisovaných semen. Program určuje teplotu použitou u konce šroubovice (místo, kde vypadává suchý odpad) a tlak potřebný pro ideální extrakci oleje. Yoda produkuje za studena lisovaný olej (panenský olej), přičemž teplota oleje nikdy nepřesáhne 40 stupňů Celsia.

Vylisování 100 g semen trvá 3 až 5 minut. Čas lisování se liší dle druhu použité olejniny.

Technické parametry:

  • Typ lisování: za studena lisovaný olej
  • Motor: jednofázový indukční
  • Barva: zelená
  • Metoda: robustní šnek z nerez materiálu
  • Dodávané příslušenství: sběrné nádobky, čisticí kartáček
  • Záruka: pro domácí užití 5 let na motor / 3 roky záruka na díly
  • Hmotnost přístroje: 6,8 kg
  • Rozměry výrobku: 35,5 cm x 17,8 cm x 26,5 cm
  • Příkon motoru: 180 W
  • Napětí: 240 V
  • Certifikace: CE certifikováno
  • Příkon topného tělesa: 300 W
  • Ovládání: řízení mikroprocesorem, teplotní čidlo, tepelná ochrana

Zdroj: Domácí lis na oleje

Monitor dechu Nanny

Monitor dechu Nanny je český výrobek společnosti Jablotron Alarms a.s. Monitor dechu byl schválen evropskými zdravotnickými orgány a je certifikován jako lékařské zařízení třídy II b (certifikát 93/42/EC). Rovněž obstál v nezávislých klinických zkouškách. Používá se ve zdravotnických a kojeneckých ústavech (dítě neomezuje v pohybu a nevydává žádné škodlivé záření).

Parametry:

  • Test při zapnutí – přístroj nelze zapnout, pokud baterie neobstojí v zátěžovém testu, který probíhá při zapnutí přístroje (přístroj tak nemůže nečekaně vysadit svoji činnost)
  • Snímací podložka umístěná v postýlce rozpozná nádech dítěte díky pohybu jeho hrudníčku – každé stlačení desky, tedy nádech, je zaznamenán
  • Vizuální kontrola nádechu dítěte bliknutím zelené kontrolky
  • Výrazný zvuk poplachu – dobře slyšitelný i přes zeď díky kvalitní siréně, pokud se miminko nenadechne déle než 20 vteřin, varovná kontrolka se rozbliká a po 5 vteřinách je spuštěn hlasitý alarm
  • Monitor dechu rovněž upozorní, pokud se dítě nadechne méně často než 8× za minutu (alarm je spuštěn okamžitě, bliká červená i zelená kontrolka současně)
  • Potvrzení zapnutí přístroje pípnutím
  • Umístění dle potřeby – vyhodnocovací jednotku lze umístit až 5 m od postýlky do vedlejší místnosti (prodlužovací kabel součástí balení)
  • Dlouhá životnost baterií – díky velmi malé spotřebě ovládací jednotky (pouze 0,2 mA) vydrží baterie až 6 měsíců
  • Kompaktnost vyhodnocovací jednotky oceníte hlavně na cestách
  • Velká snímací deska – její rozměr plně dostačuje ke snímání miminka v postýlce
  • Bezpečné uchycení vyhodnocovací jednotky k postýlce – bezpečnostní spona na řemínku nedovolí, aby při manipulaci v postýlce byla nechtěně shozena vyhodnocovací jednotka na zem
  • Rychlá a snadná instalace
  • Snadná údržba – snímací deska je zalitá ve speciální fólii a umožňuje snadné čištění
  • Uzavření desky ve speciální fólii zajišťuje dlouhodobou spolehlivou ochranu citlivého senzoru proti vlivu prostředí
  • K vyhodnocovací jednotce je možné dokoupit přídavnou snímací podložku, ideální do druhé postýlky nebo na cesty
  • Český výrobek – snadný a dostupný záruční i pozáruční servis

Obsah balení Nanny:

  • 1x Snímací podložka
  • 1x Vyhodnocovací jednotka
  • 2x Alkalické baterie AA 1,5V
  • 1x Prodlužovací kabel 5 m
  • 1x Spojovací zásuvka
  • 2x Antibakteriální ubrousky
  • 1x Plastový úchyt na připevnění jednotky na zeď
  • Vícejazyčný manuál včetně zásad první pomoci

Technické údaje:

  • Napájení: 3V, 2× 1,5V AA alkalické baterie
  • Klidový odběr: 0,2 mA
  • Průměrná životnost baterií: 6 měsíců
  • Doporučená váha dítěte: min. 2 kg do max. 15 kg
  • Snímací podložka – rozměry: 500×305×15 mm, váha 1 000 g
  • Vyhodnocovací jednotka – rozměry: 140×80×35 mm, váha: 123 g

Certifikace: EC certifikát číslo MED 040093

Důležité upozornění: Výrobce nedoporučuje koupi nebo pronájem již používaného zařízení či jeho koupi v bazaru. V případě nešetrného zacházení s Nanny může dojít ke snížení citlivosti snímací podložky s vážnými následky.

Monitor dechu Nanny pro kojence je velice snadný na použití a údržbu.

Zdroj: Monitor dechu

Cviky na naraženou kostrč

Cviky na naraženou kostrč jsou uvolňovací.

Cvik 1

Lehněte si na záda, obejměte levé koleno oběma rukama a přitáhněte k hrudníku. Hlavu a nataženou pravou nohu zvedněte do výšky asi 15 centimetrů. Dýchejte klidně – sedmkrát nádech a výdech do kostrče. Poté nohy vyměňte.

Cvik 2

Lehněte si na záda, pokrčte kolena a chodidla mějte na podložce. Lehce zatlačte bedra do podložky, čímž dojde k podsazení pánve, nezadržujte dech, dýchejte klidně ve svém tempu. Levou půlku zadečku velice pomalu protáhněte k pravé patě, a pomalu zpět. Celý pohyb je v rozmezí několika málo centimetrů, pravou půlku zadečku velice pomalu protáhněte k levé patě a pomalu zpět. Všechny pohyby jsou malé, v rozsahu 2–3 cm, a velmi pomalé, jedná se o protahovací cviky. Při pohybu nezvedejte zadeček z podložky, snažte se mít bedra celou dobu na podložce. Cvičení opakujte střídavě 5x na každou stranu.

Jestliže máte možnost navštívit plavecký bazén, optimálně i s vířivkou, určitě to udělejte. Plaváním svaly nenásilně postupně uvolníte a masáž křížové a bederní oblasti tryskami (aspoň hodinu) vaše tělo rovněž velmi ocení. Viditelné výsledky se dostaví už po jedné návštěvě. Vhodné je ale dopřát si bazén i vířivku opakovaně.

Výborný je také bederní polštář, jedná se o multifunkční doplněk, který dokáže výrazně snížit zdravotní potíže s bederní páteří a špatné prokrvení nohou. Plně jej využijete jak při sezení, ležení, spánku, tak i při relaxaci. Bederní polštář je vyroben z líné pěny. Tato speciální pěna reagující na tělesnou teplotu zajistí rovnoměrné rozložení tlaku a svým efektem pomalého vracení se do původní polohy napomáhá uvolnění svalstva. Rozměry polštáře jsou cca 50 x 20 x 10 cm.

Zdroj: Naražená kostrč

Infralampa Philips

Infračervená lampa Philips poskytuje úlevu od bolesti svalů a kloubů. Její 150wattové infračervené teplo proniká hluboko do pokožky, kde zlepšuje krevní oběh a poskytuje účinnou úlevu pro oblasti o velikosti cca 20 x 30 cm (ramena, lokty, lýtka či krk). Soustředné kruhy této lampy pomáhají zacílení na určitou oblast. Bylo prokázáno, že účinky infračerveného světla mají pozitivní vliv na akné a záněty dutin a dokážou ulevit od bolesti a únavy. Jelikož se svaly uklidní, automaticky se uvolní a odpočívají. Zrychlený krevní oběh zároveň napomáhá zbavování nečistot a obratem posílá krev obohacenou kyslíkem přetíženým a bolavým svalům. Tento proces bude mít blahodárné účinky i na vaše tělo.

Philips je jedním z předních výrobců osvětlení s více jak 100letou zkušeností se světly. Na celém světě prodal již více než 15 miliónů infračervených lamp a spokojení zákazníci přibývají. Netrapte se zbytečně bolestí či únavou. Ať už jde o důsledek sezónní chřipky, akné, či běžné únavy například po pracovním dni. Infračervené světlo vám dokáže pomoci.

Lampa vydává intenzivní infračervené a tepelné záření, které proniká hluboko pod kůži, rozšiřuje cévy a zrychluje tím cirkulaci krve (má léčebnou funkci), navíc je vhodná i pro kosmetické účely. Infralampa má 1 teplotu, 5 aretačních poloh a možnost nastavení až na 12 minut s časovačem. Součástí balení je originál Philips žárovka (150 W).

Infralampa je určena pro nahřívání při nachlazení, svalových bolestech, jako podpora kosmetické péče (u nečisté pleti).

Popis: 1 teplota, 5 aretačních poloh; výkon 150 W; lisované sklo; vzdálenost mezi infračerveným zářičem a ozařovanou částí těla by měla být cca 80 cm; doba prohřívání by měla být do 12 minut; při ozařování je nutné mít zavřené oči; napájení ze sítě 230 V/50 Hz; vnější rozměry (d x š x v/165 mm x 135 mm x 200 mm; hmotnost hlavního přístroje cca 774 g; provozní teplota -5 °C až +35 °C; provozní vlhkost (relativní) 30 % až 85 %; skladovací teplota -5 °C až +50 °C.

Balení obsahuje: infralampu (hlavní jednotka) a návod v českém jazyce.

Zdroj: Infralampa

Nejlepší epilátor na obličej

Panasonic ES2113P503

Pro dámy nabízí firma Panasonic tradičně zastřihovač chloupků v obličeji, který jim pomůže být krásné vždy a všude. Tento manuální strojek je určen na jemné chloupky v obličeji. Má elegantní provedení a je určen pro úpravu obočí a chloupků obličeje. Má úzký břit, který dokonale vykreslí kontury obočí. Při odstraňování chloupků v obličeji nedochází k poškrábání, jelikož zastřihovač má výkyvnou hlavu, která kopíruje kontury obličeje. Nic se nestane, i když nechtěně přitlačíte. Úzký břit lze také použít na odstranění chloupků v nose a uších.

Popis produktu:

  • hmotnost: 32 g
  • barva: růžová
Výhody dle recenzí:
  • obsahuje dva nástavce, a to pro úpravu obočí a nástavec pro zastřižení chloupků v obličeji
  • má také dva nástavce pro zastřižení délky obočí
  • jednoduchá manipulace
  • má výkyvnou hlavu
  • napájení jednou alkalickou baterií AAA (lr03)
  • výborný pomocník při cestách i jako první pomoc při výskytu chloupků
Nevýhody dle recenzí:
  • jde o krátkodobé odstranění chloupků, neodstraňuje kořínek
  • tento výrobek již není na našem trhu dostupný

Braun FACE 830

Braun Face 830 je první epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. S Braun Face 810 můžete využít dvě procedury s jedním přístrojem – stačí vyměnit nástavec. Braun Face dává ženám sebedůvěru a možnost svobodně se rozhodnout, jestli chtějí použít make-up, nebo se bez něj obejdou a postačí jim krásně hladká pleť.

Hlavní vlastnosti obličejového epilátoru:

  • epilace s absolutní přesností stiskem tlačítka pro hladkou pokožku po celé týdny
  • štíhlá hlava epilátoru pro absolutní přesnost pro oblasti čela, obočí, horního rtu, brady nebo krku
  • 10 mikrootvorů zachytí i ty nejjemnější chloupky (0,02 mm)
  • rychlejší než běžné metody (například pinzeta) – s 200 pohyby za sekundu vám obličejový epilátor umožní mít hladkou pokožku po celé týdny
  • přepínání směru otáčení mikrootvorů
Vlastnosti obličejového kartáčku:
  • čištění obličeje s novým kartáčkem Braun face – 6x lepší než manuální čištění
  • jemně obnovuje úžasnou čistotu a zářivost pleti odstraněním make-upu a nečistot
  • díky stovkám mikrooscilací pracuje čisticí kartáček 6krát účinněji než běžné ruční čištění
  • jemně obrušuje a odstraňuje odumřelé kožní buňky a podporuje omlazení pleti
  • jemné čištění pórů
  • obnovuje lesk a čistotu pleti
  • vhodný pro každodenní použití
  • Wet dry – pro pohodlné použití ve sprše
  • lze používat s čisticím gelem nebo krémem
  • testováno dermatology u citlivé pleti
Výhody dle recenzí:
  • perfektní pro cestování a použití kdykoli a kdekoli
  • lehký na manipulaci, budete mít pocit, že držíte v ruce řasenku
  • zvětšující zrcátko s osvětlením
  • dobře funguje na slabé světlé chloupky
  • čištění ve sprše je skvělé a rychlé
  • vytrhávání nad rtem je velmi rychlé a takřka bezbolestné
  • epilace není bolestivá
Nevýhody dle recenzí:
  • produkt je na jednu tužkovou baterii, která nemá dlouhou výdrž
  • nefunguje na silnější chloupky
  • funguje na jemnější chloupky hlavně nad horním rtem, ale na bradě a krku se musí dočistit pinzetou, dochází k přetržení chloupků
  • zarůstání chloupků
Popis:
  • bateriový
  • cestovní pouzdro
  • zrcátko se světlem
Obsah balení:
  • obličejový epilátor
  • kartáček na čištění obličeje
  • ochranný kryt
  • 1 AA baterie
  • cestovní pouzdro
  • zrcátko se světlem

Údržba epilátoru na obličej:

Vyjměte hlavu epilátoru z přístroje a opláchněte ji pod tekoucí vodou po každém použití. Ujistěte se, že se žádné chloupky nezachytily v přístroji. Zatřepáním kartáčku odstraníte přebytečnou vodu a chloupky. Přístroj osušte ručníkem a nechte vyschnout.

Opláchněte čisticí kartáček pod tekoucí vodou po každém použití. Pokud je to nutné, vyčistěte jej důkladně pomocí tekutého mýdla nebo gelu. Zatřepáním kartáčku odstraníte přebytečnou vodu a chloupky. Přístroj osušte ručníkem a nechte vyschnout.

Rozměry výrobku:

  • hmotnost: 0,189 kg
  • výška: 15 cm
  • šířka: 4 cm
  • hloubka: 5 cm
Rozměry balení:
  • hmotnost: 0,290 kg
  • výška: 22,20 cm
  • šířka: 5,70 cm
  • hloubka: 15,50 cm

EAN: 4210201097433

Záruční doba: 24 měsíců

Zde můžete vidět cenu výrobku Braun FACE 830.

Zdroj: Depilační strojek na obličej


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


UzdravímSe!

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP