Informace od zdravotní sestry

MENU

  

REFLUX

  

TĚHOTENSTVÍ

  

KOLONOSKOPIE

  

MENOPAUZA

  
Téma

PROTI POCENI NOHOU HYPERMANGAN

OBSAH

Pocení nohou v silonkách

Bohužel toto je velký problém. Silonky jsou umělé, pot nesají a nohy v nich zapáchají. Nadměrného pocení se nemůžeme zbavit jednou provždy. V lepších případech je lze pouze snížit či výrazně omezit. Jednou z možností je látka zvaná botulotoxin.

Zdroj: Pocení nohou

Diskuze

V diskuzi POCENÍ A ZÁPACH NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Štěpa.

Pocení a zápach nohou odešel spolu s používáním iontoforézy Antipe. Jsem z ní nadšený a můžu ji jen doporučit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lukas.

Vyzkousel jdem kde jaky deodorant na nohy a nejvice mi vyhovuje antiperspirant sweatstop forte max 100ml lahvickai vydrzela cely rok. Navic zabranuje i plisnim.

Zdroj: diskuze Pocení a zápach nohou

Hypermangan na nohy

Hypermangan se používá na plísně nohou. Nedoporučuje se používat delší dobu z důvodu zabarvení kůže.

Zdroj: Co je hypermangan

Diskuze

V diskuzi POCENÍ NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alice.

Na pocení nohou jsem vyzkoušela různé věci, ale nejvíce mi pomohla Iontoforéza. Mám ji doma něco málo přes rok a pocení nohou je pryč. Nejdřív jsem ji používala 3x týdně, pak jsem intervaly prodlužovala a teď to stačí jednou za měsíc.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tereza.

Dávám Alici za pravdu. Manžel i syn měli velké problémy s pocením nohou. Vyzkoušely spoustu přípravků. Pak se někde dověděli o Intoforéze. Vážně jim to pomohlo.

Zdroj: diskuze Pocení nohou

Hypermangan na kvasinky

Hypermangan se používá při likvidaci různých plísní, třeba na plísně nohou nebo i gynekologické. Musí se s ním zacházet opatrně. Hodně vysušuje a barví.

Zdroj: Co je hypermangan

Diskuze

V diskuzi POCENÍ NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alka.

Pocení nohou mě trápilo dlouho. Koupele, bylinky, spreje ani mastičky nikdy na dlouho nepomohly. Antipe byla pro mě malý zázrak. od doby, co ji používám, je pocení pryč.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pocení nohou

Jak se navždy zbavit pocení nohou

Zkuste komerční přípravek – antiperspirant SweatStop Forte Max. Funguje na 100%. Objednat jej můžete na www.stop-potu.cz, dokáže spolehlivě zabránit nadměrnému pocení nohou. Poskytuje před pocením nohou ochranu až na 72 hodin a zároveň působí preventivně také proti mykóze nohou. Antiperspirant SweatStop Forte Max obsahuje látky jako aloe vera, panthenol (provitamin B5), kafr a další vybrané přísady ve správném složení, zaručujícím citlivou péči o kůži.

Zdroj: Pocení nohou

Diskuze

V diskuzi POCENÍ NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marek.

Pocení nohou mě dostalo až ke kožnímu. Ten mi doporučil Driclor. Když moc nepomáhal, řekl mi o Iontoforéze Antipe. Musím říct, že investice do ní stála za to. Super, úžasný, skvělý. Co víc dodat. to musíte zkusit.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pocení nohou

Účinky

Hypermangan působí proti plísním a bakteriím a je preventivním prostředkem, který vysušuje. Používá se jen na krátkodobé koupele nebo obklady.

Zdroj: Kde koupit hypermangan

Diskuze

V diskuzi POCENÍ NOHOU A ZÁPACH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Páťa.

Od pocení a zápachu nohou mi úžasně pomohla iontoforéza Antipe. Nejprve jsem ji používal i 3x týdně. Pak se intervaly prodlužovaly a teď to stačí jednou za měsíc dva. Jsem moc spokojený a myslím, že nejen já. Můžu doporučit.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Igi.

Zpocené nohy a zápach linoucí se za člověkem, když se zuje. BRR. To byl můj problém, ale naštěstí už je to pryč. Začal jsem používat iontoforézu OZO-OZO. Za pár dní byl znám posun a teď stačí jednou ji dvakrát do měsíce a jsem jako vyměněný.

Zdroj: diskuze Pocení nohou a zápach

Co je hypermangan?

Hypermangan, chemicky KMnO4, je černofialová lesklá krystalická sůl velmi dobře rozpustná ve vodě, přičemž vzniká růžovofialový až tmavofialový roztok (záleží na koncentraci). Z roztoku se hypermangan dá zpětně odstranit dialyzační blánou. V medicíně se používá jako antiseptikum, k potírání ekzémů a plísní na nohou. Při používání hypermanganu je třeba si dávat pozor, protože roztok zanechává na pokožce hnědé skvrny, které však do 48 hodin zmizí. Z textilu se fleky od hypermanganu čistí octem.

Zdroj: Hypermangan – použití

Diskuze

V diskuzi POCENÍ NOHOU A ZÁPACH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Georg.

Je to hloupost, co zde popisujete-reklama na výrobky a útok na Vaše kapsy.
V mládí jsem měl problém stejný a řešení je pouze v uvažování člověka a změnách v životním stylu.

- změna ponožek pouze bavlněné či froté a žádné (PES i silon) jsou neprodyšné a zvyšují pocení. Při fyzické zátěži používám silné frote/zimní do kterých vsypávám dětský pudr.

- změna obuvi-žádná China, ale semiš či kůže se stélkami odvádějícími vlhko

- nejdůležitější je výměna ponožek několikrát za den např. ráno/odpoledne po práci či koupeli v zaměstnání a doma při relaxaci s manželkou po zaměstnání

- dodržovat základní hygienické návyky a koupel (žijeme v 21. století a ty zvyky chlapů co musí smrdět-odmítám/žijeme s manželkami (princeznami) a ty si zaslouží naší lásku a ohleduplnost svědomím, že nežijí s čuníkem.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel ZlatoX.

Je pitomost myslet si, že když někdo trpí nadměrným pocením nohou, tak ho spasí ponožky z jiného materiálu. Pokud chcete pocení vyřešit, potřebujete něco opravdu účinného jako např. Electro Antiperspirant, viz www.iontoforeza.cz/n…

Zdroj: diskuze Pryč s pocením nohou

Použití na nohy

Hypermangan ničí kvasinky a plísně a působí preventivně například u bércových vředů. Hypermangan má široké antimikrobiální vlastnosti, inhibuje bakterie, řasy a viry v různých koncentracích, zároveň dochází ke snížení potenciálu u sekundárních infekčních ran.

Dávkování a ředění

Dejte nohy na 10 až 15 minut do vody, ve které rozpustíte pár zrnek hypermanganu – roztok by měl být v takovém případě růžový. Po koupeli nechte nohy oschnout a ošetřete je vhodným hydratačním krémem. Ten kůži zároveň mírně promastí a zmírní pocení.

Zdroj: Na co je dobrý hypermangan

Diskuze

V diskuzi POCENÍ NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jany.

S pocením nohou jsem zápasila dlouhou dobu. Od doby, co používám Antipe nebojuji. Užívám si.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pocení nohou

Koupele v hypermanganu

Hypermangan působí proti plísním a bakteriím a je výborný. Používá se jen na krátkodobé koupele.

Zdroj: Co je hypermangan

Co je hypermangán

Hypermangán je manganistan draselný, chemicky KMnO 4, a je to černo-fialová lesklá krystalická sůl. Hypermangán je velmi dobře rozpustný ve vodě, kdy vzniká růžovo-fialový až tmavofialový roztok (záleží na koncentraci). Z roztoku se hypermangan dá zpětně odstranit dialyzační blánou. V medicíně se používá jako antiseptikum , k potírání ekzémů a plísní na nohou. Hypermangan je oxidační činidlo, proto musí být v určité vzdálenosti od rezavějících kovů. Pokud budeme železnou tyč pravidelně namáčet v "čerstvém" vodném roztoku hypermanganu, tak za krátko nám zreziví. Hypermangan je minerál, který má molární hmotnost cca 158 g / mol a hustotu asi 2,7 g / cm 3.
Při použití hypermanganu je třeba si dávat pozor, protože roztok hypermanganu zanechává na pokožce hnědé skvrny, které do 48 hodin zmizí. Z textilu se fleky od hypermanganu čistí octem.

Zdroj: Hypermangan cena

Diskuze

V diskuzi NEUROPATIE NOHOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ladislav Sedlák.

Problém mi dělá nekontrolované pocení. V noci 2-3x.V noci se musím převlékat, postel je zničená( to vzal čert) jsem unavený. Neurotin beru a na dotaz pocení vidím jen hloupé úsměvy lékařů. Je mi 74 let a vážně uvažuji o sebevraždě. Nechci rozmluvu, to dokáže každý trouba, chci omezit pocení. Děkuji LFS

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Neuropatie nohou

Hypermangan v lékárně

Hypermangan se v podobě tenkých tmavofialových krystalů prodává v lékárnách. Používá se ve značném ředění vodou jako dezinfekční prostředek (k oplachování nebo koupelovým lázním postižených míst). Hypermangan je dostupný ve všech lékárnách ve volném prodeji.

Zdroj: Jak použít hypermangan

Diskuze

V diskuzi PUDR PROTI POCENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamila.

BEMA FEET Krémový pudr proti pocení nohou BIO 50ml je běžně k dostání v lekárnách a v internetových obchodech.
Hlavní účinnou složkou pudru proti pocení je kukuřičný pudr, který má vysokou absorpční schopnost. Dokáže na sebe navázat velké množství potu a nedochází tak k jeho rozkladu, k zapaření nohou a tím dalšímu pocení. Tak jednoduše eliminuje i příčinu pachu nohou a omezuje i jejich plíseň.

Účinné složky:
KUKUŘIČNÝ PUDR, esenciální TYMIÁNOVÝ OLEJ, MÁTA PEPRNÁ, koncentrovaný extrakt z NEEMU a JEČMENE, extra panenský OLIVOVÝ OLEJ a extrakt z kůry CEJLONSKÉHO SKOŘICOVNÍKU.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pudr proti pocení

Hypermangán použití

Hypermangán, neboli manganistan draselný, se dá použít nejen k léčení a desinfekci, ale může také sloužit jako silná třeskavina. Některé pokusy s hypermangánem jsou vidět na videu tady: hypermangán použití video.

Zdroj: Hypermangan cena

Prodej hypermanganu

Zde můžete koupit hypermangan za nejnižší cenu.

Zdroj: Jak použít hypermangan

Prodává hypermangan lékárna?

Hypermangan je prodejný ve všech lékárnách ve volném prodeji.

Zdroj: Co je hypermangan

Co je to hypermangan

Hypermangan je sloučenina manganu s černošedými krystalky, která se velmi dobře rozpouští ve vodě za vzniku fialového roztoku. V analytické chemii jsou roztoky KMnO4 jedním ze základních oxidimetrických činidel pro redoxní titrace. V lékařství se využívá pro své oxidační vlastnosti jako antiseptikum k potírání ekzémů a plísní na nohou. Při používání hypermanganu je třeba si dávat pozor, protože roztok zanechává na pokožce hnědé skvrny, které však do 48 hodin obvykle zmizí. Z textilu se fleky od hypermanganu čistí octem.

Někdo používá hypermangan k hubení krys, a to vmícháním krystalků do potravy.

Zdroj: Jak použít hypermangan

Jak hypermangan nabízí běžná lékárna

Hypermangan (lidově řečeno hypermangán) se v lékárnách prodává v podobě drobných tmavofialových krystalů. Používá se ve značném ředění vodou jako dezinfekční prostředek k oplachování nebo koupelovým lázním postižených míst. Hypermangan je dostupný ve všech lékárnách formou volného prodeje.

Cena za 200 g manganistanu draselného koupíte přibližně za 45 Kč.

Zdroj: Kde koupit hypermangan


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


UzdravímSe!

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP